Ambientair Mise-en-Scéne Manhattan Lightsaromdiffusor med refill

Ambientair Mise-en-Scéne Manhattan Lights aromdiffusor med refill
Ambientair Mise-en-Scéne Manhattan Lights aromdiffusor med refill
419,00kr

Kod: ABI01642 | 2 st finns i lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-12-04
UPS Air Mail
tisdag 2020-12-01

Parfym beskrivning Ambientair Mise-en-Scéne Manhattan Lights
Komposition

Aroma diffuser Ambientair Mise-en-Scéne Manhattan Lights är ett trevligt sätt att ge en härlig doft till ert inomhusmiljö.

Egenskaper:

  • blommig doft
  • fräsch doft

Innehåll:

  • innehåller ej alkohol

Så här använder du:
Vänligen följ instruktioner i bifogad dokument. Förvaras utom räckhåll för barn och husdjur. Om diffuser kommer i kontakt med huden, tvätta genast med mycket vatten och tvål. Vid ögonkontakt skölj med vatten i flera minuter. Du kan även öka intensitetens doft i ditt rum genom att ibland rotera pinnarna.

Komposition

Composition
Iris, Cederträ, Havssalt
Rumsdofttyp
blommig, fräsch
Typ av aromdiffusor
för pinnar

Om märket Ambientair

Det finns inget bättre än känslan när du kommer hem efter en jobbig dag och tar av dig kappan, stänger dörren bakom dig och känner den behagliga doften av ditt hem. Märket Ambientair har satt som mål att tillverka de mest ljuvliga dofterna för hemmet och för kontoret. Testa själv och du kommer att se att de verkligen har lyckats med detta.

Framgångssagan för doften Ambientair började 1997 då märket grundades i Spanien. Flera år framåt föds fortfarande doftbaserna på samma plats, företaget tillverkar allt på egen hand och ingredienserna hämtas endast från pålitliga leverantörer med kvalitetscertifikat. Vid tillverkningen läggs stor vikt på miljön, trät för diffusorerna kommer från hållbar skog och samtliga förpackningar för märket Ambientair är tillverkade av återvunnet material.

Just nu skapar doften Ambientair en behaglig hematmosfär i mer än 45 olika länder. Doftprodukterna för tvätt från Ambientair som frigör sin arom gradvis hör till de allra populäraste produkterna och passar perfekt för garderoben, skoskåpet, res- eller sportväskan. Diffusern Ambientair med fyllning från Ambientair som kan fås i många olika versioner eller doftljuset Ambientair som varar i många timmar fyller omedelbart alla utrymmen med underbara dofter.

Recensioner Ambientair Mise-en-Scéne Manhattan Lights