Amouage DiaKroppskräm för Kvinnor

Amouage Dia Kroppskräm för Kvinnor
Amouage Dia Kroppskräm för Kvinnor
200 ml
996,00kr

Kod: AMU3364 | Mer än 5 st finns i lager
1
En present till dig
Ange i kundkorgen kod 10notino och få 10% rabatt på allt! Erbjudandet gäller inte för produkter på specialerbjudande och på rea.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-10-30
UPS Air Mail
tisdag 2020-10-27

Parfym beskrivning Amouage Dia
Komposition

Unna dig en lyxig doft även under dina morgon- och kvällsritualer i badrummet. Amouage Dia är en kroppsvårdsprodukt som förtrollar dina sinnen och skämmer bort din hud med din favoritdoft.

Egenskaper:

  • tillsammans med doften passar den perfekt som gåva
  • kompletterar doften från samma kollektion
  • garanterar att huden får en långvarig återfuktning och blir len

Komposition

Konsistens
kräm

Om märket Amouage

De pampiga dofterna från Amouage är fullkomligt unika och sticker ut med sin karaktäristiska elegans. Det självständiga märket bakom dessa lyxiga nicheparfymer har numer sina högkvarter i London, men dess rötter sträcker sig långt tillbaka till Mellanöstern. Inspirationen till Amouage kommer från märkets rika och färgglada ursprung i Sultanatet Oman.

Märket grundades 1983 av Hans Höghet Hamad bin Hamoud Al Busaid, som är del av Omans kungafamilj, som en hyllning till de arabiska dofterna. Märkets filosofi går ut på att skapa parfymer med ett konstnärligt värde. Amouage väljer enbart exotiska ingredienser av högsta kvalitet, bland andra silver rökelse från Oman, unika omanska rosor och myrra.

Amouages nicheparfymer komponeras i den sydfranska staden Grasse, som anses vara parfymernas huvudstad och därmed garanterar högsta möjliga kvalitet. Därefter tillverkas dofterna i Oman, där ingredienserna macereras i ungefär två månader. Slutligen genomgår Amouages parfymer strikta kvalitetskontroller och förpackas nästan uteslutande för hand.

Recensioner Amouage Dia