Skip to main content

Rengöring

Filter
Prisintervall

ända tills

Varumärke
Visa nästa
Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
 •   28
 •   8
 •   2
 •   1
 •   1
Mest sålda

Du behöver inte bara drömma om en perfekt hy längre. Kom bara ihåg de tre reglarna: en varsam ansiktsrengöring på morgonen, en ordentlig sminkborttagning och en djupgående rengöring av hyn på kvällen! Du kan få en korrekt vård av hyn med hjälp av en kvalitativ sminkborttagnings- och ansiktsrengöringsmedel som passar din typ av hy och njut av en lysande hy utan akne, täppta porer och för tidiga rynkor.

Sminkborttagningsmedel enligt din hudtyp

Om du använder make-up är sminkborttagning av hyn en nödvändighet. Hyn kan inte andas under lager av smink och har ingen chans att trycka ut alla toxiner. Men det finns olika hudtyper som kommer att uppskatta olika sminkborttagningsmedel. Vilken ska du välja?

 • Torr hy – en sminkborttagningsolja, mjölk eller balsam som inte torkar ut hyn
 • Känslig hy – en varsam sminkborttagningsmjölk, kokos- eller mandelolja som inte irriterar hyn
 • Blandad och fet hy – sminkborttagningsgeler och skum som sedan sköljs av med vatten tar bort överflödig talg
 • Problematisk hy – sminkborttagningsvatten eller gel mot akne

Tips på hur du sminkar av dig på rätt sätt

 1. Använd först ögonmakeup remover. Sminka av resten av ansiktet sedan.
 2. Applicera sminkborttagningen på en bomullstuss.
 3. Vid sminkborttagning börja i mitten av ansiktet och fortsätt utåt.
 4. Byt ut bomullstussar till den sista blir helt ren.

Tips från Notino: Behöver du sminka av dig snabbt på resande fot? Prova praktiska sminkborttagningshanddukar!

Ansiktsrengöring på morgonen

När man sover renar sig hyn av sig själv – orenligheterna tar sig upp på ytan. Det är viktigt att ta bort dem så att din hy kan sedan absorbera livnärande ämnen från dagkrämen och hålla make-up bättre. Det är klart att man har lite brist på tid på morgonen. Därför räcker det bara med att använda rengörande vatten som rengör och fräschar upp hyn samtidigt.

Ansiktsrengöring på kvällen

Under dagen landar det mycket skadliga ämnen på hyn. Det är därför nödvändigt att rengöra ansiktet på kvällen med kvalitativa produkter.

Tips och tricks för hur du effektivt rengör din hud:

 1. Anpassa rengöringsprodukter till din hy – en fet hy kommer att uppskatta cleanser, en torr hy å andra sidan lite fetare rengörande oljor och känsligare hy passar ett varsamt renande skum bra.
 1. Åtminstone en gång i veckan använd ansiktspeeling som tar bort döda hudceller.
 2. För rengöring av porer passar ansiktsrengöringsborste perfekt. Den tar bort även djupsittande orenligheter och svarta prickar.
 3. På resande fot eller vid tidspress kommer du uppskatta micellärt vatten. Det tar bort smink och rengör ansiktet snabbt och noggrant.
 1. När du tvättar ansiktet kommer du uppskatta konjac svamp för rengöring av hyn som passar perfekt för känslig hy och fungerar även som en varsam peeling.
 2. Särskilt fet hy borde få en ansiktsrengörande mask som rengör på djupet, tar bort toxiner samt drar ihop porerna och reglerar talgproduktion.
 3. Efter att du rengör ansiktet borde du alltid använda även ansiktsvatten som balanserar pH värdet i hyn och drar ihop porerna. Först därefter bör du använda serum och ansiktskräm.

På notino.se hittar du naturliga sminkborttagningsmedel eller ansiktsrengöringsmedel för män. Upptäck alla viktiga ansiktsrengöringsprodukter från Bioderma, Clinique, Neutrogena och andra världskända märken för fantastiska priser!