Antonio BanderasHer Secret Temptation Eau de Toilette för Kvinnor

Antonio Banderas Her Secret Temptation Eau de Toilette för Kvinnor
Antonio Banderas Her Secret Temptation Eau de Toilette för Kvinnor
80 ml
259,00kr

I lager | Kod: ANB00614
1
Post Nord
torsdag 2021-12-09
Personlig upphämtning
torsdag 2021-12-09
UPS Air Mail
onsdag 2021-12-08

Förförelse är ett spel och en oemotståndlig doft är en kvinnas vapen som alltid hjälper dig. Antonio Banderas Her Secret Temptation är en Eau de Toilette som kommer att omsluta dig i sin sensuella och sofistikerade doft och få dig att stråla.

  • en orientalisk doft
  • en söt doft
  • en blommig doft
  • för självständiga kvinnor som inte är rädda för utmaningar
  • passar bra till vardagen
  • en exceptionell doft för speciella tillfällen

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Apelsin, Kryddiga toner, Röd paprika, Bergamott, Persika
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Iris, Ros, Arabisk jasmin, Appelsinblomma
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Vanilj, Cederträ, Bärnsten
Doftkategori
orientalisk, blommig

Den är attraktiv, karismatisk och oemotståndlig autentisk.Acceptera vår inbjudan till parfymer från Antonio Banderas.Skådespelaren vars passion har vunnit såväl Hollywood som människors hjärtan över hela världen kommer att förtrolla dig med exceptionella dofter.

Antonio Banderas anser att en parfym inte bara ska återspegla din personlighet utan också väcka olika känslor. Varje Antonio Banderas parfym kommer att väcka dina sinnen och öppna en imaginär dörr utanför vilken det okända ligger.Låt dofterna påminna dig om atmosfären i ditt hem eller en mild havsbris, eller kanske låt dem förvandla dig till en syndig förförare.Välj bara vad som för närvarande lockar dig mest.

Idag erbjuder varumärket Antonio Banderas dussintals dofter för män och kvinnor.Var och en av dem är annorlunda, men det finns en sak de alla har gemensamt – de är alla charmiga förföriska.Låt dig bli bortskämd med dofter som har nyanser som uppfriskande citrusfrukter, aromatiska kryddor, saftig frukt och mjuka blommor.Du kan hitta sofistikerade kompositioner till exempel i Antonio Banderas The Secret för män eller Blue Seduction för kvinnor.