ArmaniEmporio Stronger With You Eau de Toilette för män

6×
Armani Emporio Stronger With You Eau de Toilette för män
Armani Emporio Stronger With You Eau de Toilette för män
Kampanj
50 ml
490,00kr

I lager | Kod: GIO4967
1
Post Nord
onsdag 2022-01-26
Personlig upphämtning
onsdag 2022-01-26
UPS Air Mail
tisdag 2022-01-25

Låt inte din omgivning tvivla ett ögonblick på din originalitet och impulsivitet. Eau de toiletten för män Giorgio Armani Emporio Stronger With You är en energisk doft för moderna män som lever i nuet, är självsäkra och eleganta.

  • Orientalisk doft för män från Fougère
  • en attraherande arom med en oförutsägbar harmoni av enskilda ackord
  • skapades som ett par tillsammans med versionen för kvinnor

Doftens sammansättning
Eau de toiletten överraskar med sin originalitet och antyder från första början att det rör sig om en tidlös doft. Toppnoterna är en tydlig blandning av kardemumma, rosépeppar och violblad. I doftens olfaktoriska hjärtnoter dominerar salvia som symboliserar evig ungdom. I grunden kombineras sensuell vanilj med ett sött kastanjeackord i en kärleksfull omfamning som därefter ger vika för den oemotståndliga attraktionen hos mysk.

Doftens historia:
Doften återspeglar både element av självsäker elegans och bekymmersfri nonchalant ungdomlighet. Eau de toiletten för män Armani Emporio Stronger With You skapades som ett par med versionen för kvinnor Armani Emporio Because It’s You. Dofterna kompletterar varandra och skapar en dialog. De utgör en perfekt balans och tillför varandra styrka som en symbol för orubblig kärlek.

Komplett sammansättning

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, ISOEUGENOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, EUGENOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, GERANIOL, CINNAMAL, METHYL-2-OCTYNOATE, CI 19140 / YELLOW 5, CI 14700 / RED 4, CI 60730 / EXT. VIOLET 2 (F.I.L. B197717/1) Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Rosépeppar, Viollöv, Kardemumma, Mynta
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Ananas, Melon, Salvia
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Amberwood, Vanilj, Cederträ, Kastanj
Doftkategori
aromatisk