Atelier CologneDiscovery Set Presentförpackning Unisex

Atelier Cologne Discovery Set Presentförpackning Unisex
Atelier Cologne Discovery Set Presentförpackning Unisex
Fri leverans
1 010,00kr

I lager | Kod: ATC04414

Oolang Infini perfume 30 ml + Orange Sanguine perfume 30 ml

1
Post Nord
torsdag 2021-12-09
Personlig upphämtning
torsdag 2021-12-09
UPS Air Mail
fredag 2021-12-03

Varför stanna vid bara en doft om du kan välja? Ett perfekt sätt hur du kan lära känna fler olika doftkompositioner, det är parfymsetet unisex Atelier Cologne Discovery Set . Välj din favoritdoft enligt humöret eller tillfället och njut av mångfalden som setet erbjuder.

Egenskaper:

  • passar perfekt som en present
  • perfekt att ta med på resan
  • en lyxig doft
  • en unisex doft – för både kvinnor och män

Paketets innehåll:

  • Oolang Infini perfume 30 ml
  • Orange Sanguine perfume 30 ml

Komposition

Doftkategori
citrus, aromatisk, träig
Typ av set
Presentförpackning

Fräsch, elegant och klar som Eau de Cologne och med en intensitet och uthållighet som Eau de Parfum. Precis så är dofterna från det franska märket Atelier Cologne – det första parfymhuset som tillverkar rena parfymer, inspirerade av den legendariska Eau de Cologne. Parfymerna från Atelier Cologne innehåller i snitt 18% av koncentrerade doftoljor och tillverkas uteslutande i Frankrike. Sammansättningen innehåller förstklassiga naturämnen, utvunna av hållbara material genom miljövänliga processer.

Bakom märket Atelier Cologne står ett franskt-italienskt par, Christophe Cervasel och Sylvie Ganter. När de träffades förstod de att det inte bara är kärleken till varandra som binder ihop dem utan även deras passion för den legendariska Eau de Cologne. Tillsammans drömde de om att skapa en fräsch, elegant och lättburen doft. År 2009 blev deras drömmar verklighet och paret grundade parfymhuset Atelier Cologne tillsammans.

Bland märkets populäraste dofter tillhör citrusdoften Atelier Cologne Orange Sanguine, Atelier Cologne Clémentine California, med en doft av saftiga mandariner och den orientaliska parfymen Atelier Cologne Ambre Nue. Vaniljälskare kommer att bli förtjusta i Atelier Cologne Vanille Insensée och citrusdoften Atelier Cologne Cedrat Enivrant passar perfekt till heta sommardagar.