Barry M Liquid Glitter Ansikts- och kroppsglitter

Barry M Liquid Glitter Ansikts- och kroppsglitter
Barry M Liquid Glitter Ansikts- och kroppsglitter
Skugga OTT 13 ml

Kod: BRM01253 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Beskrivning Barry M Liquid Glitter
Egenskaper

Highlighter Barry M Liquid Glitter ger ditt ansikte ett hälsosamt blick fullt av vitalitet.

Egenskaper:

  • varsamt markerar utvalda delar av ansiktet
  • garanterar hyn en utvilad och avslappad look
  • perfekt framhäver ansiktet

Så här använder du:
Applicera på områden av ansiktet du vill betona och framhäva.

Egenskaper

Konsistens
vätska
Effekt
skimrande

Om märket Barry M

Lär känna det lekfulla brittiska märket Barry M, med sina fantasifulla produkter fulla av färg. Med dem kan du trolla fram alla typer av makeup, och den glada förpackningen lyser upp din dag. Är du redo för en riktig färgexplosion?

Märket Barry M har revolutionerat kosmetikbranschen. Det grundades 1982, men dess historia går mycket längre bak i tiden. Det började med den unge Barry Mero, som sålde nagellack i sina föräldrars trädgård. Det var ett lekfullt, levande nagellack med riklig färg – med andra ord, precis vad marknaden saknade då. Efter några år grundade Barry ett märke i sitt namn och erövrade kosmetikvärlden med sina färgglada nagellack. Barry M-märket hade också de första vita ögonpennorna och glänsande nagellack som inte hade sålts tidigare.

I denna brittiska märkesportfölj hittar du allt du behöver för perfekt smink – från mascara till läppstift till glansmedel eller vackra ögonskuggepaletter. Sammansättningen i Barry M-kosmetikaprodukter kommer också att glädja djurvänner. Varumärket har åtagit sig att göra alla sina produkter 100 % veganska från och med 2020.

Recensioner Barry M Liquid Glitter