Barry M Matte Me Up Metallisk läpp-sett

Barry M Matte Me Up Metallisk läpp-sett
Barry M Matte Me Up Metallisk läpp-sett
Skugga Avant Garde

Kod: BRM01203 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Beskrivning Barry M Matte Me Up
Egenskaper

Läppstiftet Barry M Matte Me Up kommer att vackert lyfta fram dina läppar och kommer att förbättra din dag och kvällsmakeup.

Egenskaper:

  • perfekt skisserar och lyser upp läpparna
  • läpparna kommer att se fyllda och friska ut
  • hög pigmentering
  • metallisk effekt

Innehåll:

  • vegan produkt

Så här använder du:
Applicera läppstift med mjuka drag från mitten till kanten.

Egenskaper

Skugga
violett
Konsistens
vätska
Effekt
metallisk

Om märket Barry M

Lär känna det lekfulla brittiska märket Barry M, med sina fantasifulla produkter fulla av färg. Med dem kan du trolla fram alla typer av makeup, och den glada förpackningen lyser upp din dag. Är du redo för en riktig färgexplosion?

Märket Barry M har revolutionerat kosmetikbranschen. Det grundades 1982, men dess historia går mycket längre bak i tiden. Det började med den unge Barry Mero, som sålde nagellack i sina föräldrars trädgård. Det var ett lekfullt, levande nagellack med riklig färg – med andra ord, precis vad marknaden saknade då. Efter några år grundade Barry ett märke i sitt namn och erövrade kosmetikvärlden med sina färgglada nagellack. Barry M-märket hade också de första vita ögonpennorna och glänsande nagellack som inte hade sålts tidigare.

I denna brittiska märkesportfölj hittar du allt du behöver för perfekt smink – från mascara till läppstift till glansmedel eller vackra ögonskuggepaletter. Sammansättningen i Barry M-kosmetikaprodukter kommer också att glädja djurvänner. Varumärket har åtagit sig att göra alla sina produkter 100 % veganska från och med 2020.

Recensioner Barry M Matte Me Up