Barry M Satin Superslick Vårdande läppstift

Barry M Satin Superslick Vårdande läppstift
Barry M Satin Superslick Vårdande läppstift
Skugga Berry-Licious

Kod: BRM01142 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Beskrivning Barry M Satin Superslick
Egenskaper

Läppstiftet Barry M Satin Superslick kommer att vackert lyfta fram dina läppar och kommer att förbättra din dag och kvällsmakeup.

Egenskaper:

  • återfuktar och tar hand om läpparna
  • hög pigmentering
  • läpparna kommer att se fyllda och friska ut

Så här använder du:
Applicera läppstift med mjuka drag från mitten till kanten.

Egenskaper

Skugga
rosa
Konsistens
kräm
Effekt
satin

Om märket Barry M

Lär känna det lekfulla brittiska märket Barry M, med sina fantasifulla produkter fulla av färg. Med dem kan du trolla fram alla typer av makeup, och den glada förpackningen lyser upp din dag. Är du redo för en riktig färgexplosion?

Märket Barry M har revolutionerat kosmetikbranschen. Det grundades 1982, men dess historia går mycket längre bak i tiden. Det började med den unge Barry Mero, som sålde nagellack i sina föräldrars trädgård. Det var ett lekfullt, levande nagellack med riklig färg – med andra ord, precis vad marknaden saknade då. Efter några år grundade Barry ett märke i sitt namn och erövrade kosmetikvärlden med sina färgglada nagellack. Barry M-märket hade också de första vita ögonpennorna och glänsande nagellack som inte hade sålts tidigare.

I denna brittiska märkesportfölj hittar du allt du behöver för perfekt smink – från mascara till läppstift till glansmedel eller vackra ögonskuggepaletter. Sammansättningen i Barry M-kosmetikaprodukter kommer också att glädja djurvänner. Varumärket har åtagit sig att göra alla sina produkter 100 % veganska från och med 2020.

Recensioner Barry M Satin Superslick