Tillbaka till huvudinnehållet

Festivallook – Hitta en fräsch look med gröna pasteller

Vill du fånga allas intresse på sommarens festivaler? Med starka nyanser och strålande färger får du den perfekta looken. En lätt foundation och nude-läppar framhäver din blick så att ingen kan missa dig.

Ansikte

H2O Hydrate Primer är den perfekta grunden för en foundation. Fortsätt sedan med IRL Filter Longwear Foundation som har en fantastisk mattande effekt och ger en medium till hög täckningsgrad. Den är dessutom berikad med niacinamid och håller i upp till 16 timmar. Avsluta med pudret Super Matte Pressed som enkelt fixerar din foundation och gör huden matt.

Ögon

Måla ögonlocken med den gröna nyansen från paletten Animal Magic för en perfekt sommarsminkning. Använd sedan en pensel och Water Activated Liner’s för att måla en linje från den inre ögonvrån via ögonlocket upp mot den yttre vrån ovanför ögonbrynet och tillbaka. Med eyelinern Slick Flick kan du skapa en vågeffekt. Avsluta med en mascara.

Läppar

Nude-läppar passar perfekt till dramatiska ögon. Börja med att fylla i läpparnas konturer med läppennan Super Fill i nyansen Sugar. Applicera sedan det matta läppstiftet i nyansen Piece of Cake, som varken klibbar eller torkar ut läpparna.