Tillbaka till huvudinnehållet

Clean girl look

Det finns en ny viral TikTok-trend! Trolla fram den med de fantastiska Smashbox-produkterna. Vi presenterar clean girl-looken. Fräsch och strålande hy, lite rosa rouge på kinderna och glansiga läppar. Den minimalistiska rena looken är perfekt för alla romantiska själar.

Steg 1 Ansiktet

Clean girl-smink handlar i första hand om hud som glöder inifrån. Börja därför ditt rena smink med en av våra Photo Finish primers. Om du vill ha perfekt slät hy som samtidigt är skyddad är denna primer rätt val för dig. Den skapar en silkeslen barriär som andas och ger en perfekt bas för make-up. Den jämnar ut huden och stärker den samtidigt mot skador från yttre angripare som föroreningar och blått ljus. Applicera en liten mängd av produkten på ren hy och sprid ut. Gör din hy perfekt med Halo TM, en universell tonande fuktkräm med en primer och SPF 25 som ger lätt, naturlig täckning och återfuktar i upp till 24 timmar. Denna tonade fuktgivande kräm kommer att älskas av varje clean girl som längtar efter fräsch och strålande hy. Detta eftersom den innehåller 81% vårdande ingredienser som tar hand om hyn perfekt. Skaka om ordentligt, knacka in med fingrarna i hyn och sprid ut ordentligt. Accentuera dina ansiktsdrag med den multifunktionella Cali Contour Palette, som innehåller highlighter, bronzer och rouge för att ge ditt ansikte djup och lyster. En droppe Smashbox Halo Cream Color Tint tar hand om rosiga kinder.

Steg 2 Ögonen

Vi håller ögonen minimalistiska och monokroma. Området under ögonen korrigeras med Smashbox x Becca Under Eye Brightening Corrector. Det är en heltäckande färgconcealer som använder ljus för att perfekt ljusa upp mörka ringar under ögonen.  Applicera Smashbox Always On Cream Shadow Rose på ögonlocket med fingret. Dessa veganska, cruelty-free ögonskuggor i krämig form är berikade med en primer och låter sig blandas in på ett bra sätt. Den garanterar en rik färg utan onödig ansträngning med en naturligt matt finish. Lägg slutligen till några fina lager av Superfan långvarig mascara för att förlänga dina fransar utan att tynga ner dem eller klumpa ihop sig, plus att de håller i hela 12 timmar.

Steg 3 Läpparna

Perfekt saftiga läppar är grädden på moset av denna sminkstil. Applicera först Smashbox Halo Cream Color Tint och använd fingret för att sprida och mjuka upp färgen. Avsluta sedan dina läppar med en droppe Smashbox Gloss Angeles Extra Shine.