De bästa produkterna för ansiktet 2021: Topp hudvårdsprodukter

7 januari 2022Notino
Jag använder vårdprodukter för ansiktet varje dag och dessa produkter är oumbärliga för mig. Tack vare hudvårdsprodukterna gissar alla att jag är ett par år yngre än vad jag egentligen är. Men detta är inte den enda anledningen till att jag använder dessa produkter. Framförallt vill jag ha frisk och len hy plus all näring huden behöver. Och jag vill också kunna lita på produkterna, oavsett om det är varmt eller kallt ute.

Jag är lika noggrann när jag väljer vårdprodukter som jag är när jag väljer dekorativ kosmetika. Vård, rengöring och näring för huden i ansiktet är nämligen alfa och omega för allt. Du kan ha den vackraste läppstiftsnyansen eller en perfekt rouge men det är huden i ansiktet som är din målarduk. 

Så vilka hjälpmedel använder jag för att hålla min hy i bästa möjliga form?

Här har du de BÄSTA produkterna: 

den bästa ögonkrämen

den bästa ansiktsmasken

det bästa sminkborttagningsmedlet

De bästa hudkrämerna: 

1. Återfuktning är grunden, även på vintern. Jag blev helt paff när jag hörde om en kräm som klarar att återfukta huden i upp till 100 timmar. 100 timmars återfuktning får du med den återfuktande krämen Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator. Den hjälper huden att skapa sin egen källa till vatten och stänger inne fukten i huden vilket gör att min hy är stram, strålande och fräsch även efter långa möten eller arbete långt in på natten. Till och med Carrie Bradshaw skulle vara imponerad!

2. Även produkterna från Darphin är berömda och det är lätt att förstå varför: deras kollektion med krämerna Hydraskin ger en boost med återfuktning under hela dagen oavsett vad jag gör. Min hy är inte torr och spänd utan istället perfekt spänstig och den får all näring som krävs. Den fungerar som en fulländad foundation under min makeup och inte bara det – min makeup ser fräsch ut hela dagen. Den absorberas snabbt, klibbar inte och innehåller bland annat glasört (Salicornia Herbacea), kiwi och lavendel.

Det bästa hudserumet: 

3. I min ålder måste jag tänka på rynkor, oavsett om jag vill eller inte. Men som tur är har jag provat så många produkter att jag vet vilken som verkligen fungerar. En av mina största favoriter är hudvårdsprodukter som innehåller hyaluronsyra och vinnaren är L’Oréal Paris Revitalift Filler. Detta serum mot rynkor slätar ut huden påtagligt och gör att den ser yngre ut. Rynkorna fylls ut inifrån och dessutom blir hudtonen perfekt enhetlig. 

4. De bästa produkterna för ansiktsvård under de tre senaste åren kommer också från Shiseido. Min favorit är serumet Ultimune Power Infusing Concentrate. Var sjunde sekund säljs ett serum av denna typ någonstans i världen! Varför? Det innehåller 32 patent och har fått 179 priser över hela världen inom kategorin skönhet. Huden blir verkligen föryngrad och fastare tack vare de unika teknikerna som har tagits fram under 20 år av forskning. Bland annat innehåller det ett koncentrat från svampen reishi, iris, timjan och rosenvatten. Helt enkelt det bästa av det bästa!

7. Jag väljer ampullerna Saffee Advanced Hyaluronic Acid Ampoules när jag känner att jag vill unna mig något extra med bästa möjliga återfuktande vård, till exempel efter semester vid havet eller när jag har slarvat med att vårda min hy. Det känns som ett mirakel när hyn blir mjukare, fylligare och yngre efter endast en vecka. Denna intensiva vårdprodukt innehåller bland annat hyaluronsyra och vitamin E. Dessutom är den inte parfymerad och därmed lämplig för min känsliga hy.

Produkter

De bästa krämerna mot rynkor

5. Företaget Shiseido är riktigt bra på krämer mot rynkor och min favorit är bland annat Vital Perfection Intensive Wrinklespot Treatment. Den åtgärdar nämligen inte bara rynkor och linjer utan även pigmentfläckar och mörka ringar under ögonen. Dessutom doftar den underbart av japansk orkidé och den mjukgör grova partier i ansiktet. 

6. Den återfuktande krämen Shiseido Waso Shikulime är visserligen främst avsedd för ung hy och reglering av talgproduktionen, men även denna tillhör mina favoriter. Inte bara för att den återfuktar huden i 48 timmar utan även för att den är tillverkad på ett sätt som är skonsamt mot miljön. 

8. Jag är också förtjust i krämen Eisenberg Homme Complexe Anti-Âge.  Den kan nämligen appliceras på ren hy och kring ögonen. Den gör huden i ansiktet fastare och reducerar rynkor. Innehållet är berikat med hyaluronsyra, kukuiolja och sidenprotein som verkligen gör under för min hy. 

9. Alla tror visserligen att jag fortfarande är trettio men jag har redan blåst ut 40 ljus på födelsedagstårtan.  Dessa krämer kommer garanterat att överraska dig. En annan fantastiskt produkt är Vichy Neovadiol Peri-Menopause som även tillgodoser behoven hos torr hy. Den är främst avsedd för kvinnor under klimakteriet, den minskar påtagligt de negativa effekterna som uppstår under klimakteriet och gör huden mjuk och strålande. Och sådana effekter vill man ju alltid ha.

SHIVIPW_KIWT01

Läs mer