Färger för 2021: Gult och grått för dina nya look

19 januari 2021Notino

Institutet Pantone Color som är den högsta auktoriteten inom bestämning av färgtrender har äntligen avslöjat färgerna för 2021 som kommer att sätta tonen för mode och sminkning och även marknadsföring. Detta år kan vi till och med använda två nyanser för våra kreativa skapelser, ultimat grå (Ultimate Grey) och strålande gul (Illuminating Yellow) som matchar varandra på ett perfekt sätt.

Färgerna för 2021 har valts för att ge oss stabilitet, värme och optimism i livet. Den pulserande gula tonen laddar oss med energi och den grå tonen ger oss uthållighet och stabilitet med en jordnära känsla. Med en grå semipermanent hårfärg eller klargula naglar kan du precis som de stora formgivarna och stylisterna visa att du vet vad som är inne.

Sminkning med Pantone-färger

Oavsett om du är blondin eller brunett kan du briljera med en perfekt kombination av båda färger 2021. Du som är brunett kommer att passa i den strålande gula ögonskuggsfärgen NYX Professional Makeup Hot Singles™ med nyans 60 STFU. Är du en ljusare typ träffar du garanterat rätt med en grå ögonskugga som ger djup åt din look. De grå ögonskuggorna Yves Saint Laurent Couture Palette i paletten Tuxedo är det perfekta valet i detta fall!

Kyss i grått

Om du är vågad ska du låta din extravaganta personlighet framträda. Med det mattgrå läppstiftet NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick i nyansen 21 Smudge kan du känna dig precis så vågad som du klarar. Dessutom passar mörkare läppstift perfekt för vintermånaderna. Smudge omhöljer läpparna i en sammetslen grå film utan att torka ut dem och bevarar läpparna underbart mjuka i många timmar. Den här oemotståndliga looken är verkligen värd pengarna!

Strålande gul och ultimat grå i detalj

Ta steget vidare med dessa trendiga färger – gör din manikyr speciell och använd en grå nagellack i kombination med gult. Det är detaljerna som gör dig sofistikerad – om du blandar din nagellack t.ex. med färger från Cloudy Grey från NOBEA Day-to-Day och strålande gul Sun, Sea and Sand in My Pants från OPI Nail Lacquer blir du garanterat en skönhetsikon.

Var inte rädd för grått hår!

Kom ihåg att silver- och asktoner kommer att spela en avgörande roll 2021. Förstärk den exklusiva Pantone-looken med den blåa pastellfärgen för håret Alfaparf Milano Revolution Pastel som gör dig absolut trendig och oemotståndlig.

2021 års färger lite annorlunda

En perfekt sminkning och en snygg frisyr kräver hårtillbehör och därför kan du även matcha färgerna för dessa. De metalliskt silvriga hårsnoddarna BrushArt Hair Rings är dessutom mycket skonsamma mot håret tack vare den spiralliknande formen utan skarvar och de sliter och bryter inte håret.

Har du slutfört din förvandling med Pantone eller känns det som att du fortfarande saknar något? Vi tror att du behöver något för att sätta pricken över i! I den strålande gula designflakongen för eau de parfumen Gucci Bloom Profumo di Fiori finner du en ren feminin blommig doft full av jasmin, ylang-ylang, natthyacint och sandelträ som triumferande framhäver din glädje över din nya look och som framhäver din nya stil Ultimate Gray och llluminating Yellow!

Läs mer