Tillbaka till huvudinnehållet

Recensioner: Vi har testat 7 syndiga sexleksaker för par. Vilka älskade vi?

2023-01-23Jana Potuznik
Läs på 7 minuter
När fantasin tryter och ni inte längre vet vad ni ska ta er till i sovrummet behöver du någon som visar dig något nytt detaljerade anvisningar. Även om du redan har ett par lådor med sexleksaker. Vi har tänkt till och provat sju olika sexleksaker för par. Det är bara för dig att njuta!

Fun Factory Limba Flex M   

Martin (36 år)

Dildon Fun Factory Limba Flex M ser inte ut att vara något särskilt, men den har en unik egenskap: en formbar ände. Vilket har två fantastiska fördelar. Eftersom du kan böja den utefter behov känns den mycket kraftigare inuti din partner. Och med lite övning lär du dig att forma den perfekt för att hitta hennes G-punkt.

Den har visserligen en helt asexuell färg (förstår inte varför) men den lena ytan gör att du kan ta med den i badkaret, i duschen eller var som helst. Och när ni tröttar på att leka med den vaginalt passar den här dildon – under strikta hygieniska villkor – perfekt för de första försöken med analsex. Den formbara änden gör det riktigt enkelt att föra in den och 

eftersom du inte oroa dig för att det kommer att göra ont eftersom dildon är smal. Och den formbara änden som hjälper dig att hitta flickvännens G-punkt, är lika genialisk när det gäller att hitta vår G-punkt, dvs prostatan. Det är alltså en leksak som ni båda kan dela på och njuta av. Jag förväntade mig inte mycket men blev positivt överraskad! 

Fun Factory Duke Prostate 

Ina (40 år)

Det tog lite övertalning för att få till den här recensionen. Min man har aldrig varit förtjust i sådana sexleksaker men han gick med på att samarbeta för recensionens skull. Och jag tror att han blev glatt överraskad. Men vi tar det från början! 

Rätt placerad bör den första delen av stimulatorn Fun Factory Duke Prostate vara riktad mot svanskotan, vibratorns kropp berör prostatan och “handtaget” är riktad mot pungen. Vi var nöjda med kvaliteten. Materialen var mjukt och lent, vibrationerna väldigt behagliga och storleken kändes inte överdriven. Vår erfarenhet säger oss dock att den inte är till för de som är intresserade av att börja med analsex. Den oortodoxa formen gör den lite svårare att föra in, så det är enklare att börja med en klassisk analplugg, gärna en som vibrerar.

Satisfyer Partner Plus Remote 

Ina (40 år)

Känner du ibland att något fattas i ditt sexliv? Ja? Prova då vibratorn Satisfyer Partner Plus Remote för par. Den är tillverkad av ett väldigt behagligt material, är enkel att föra in, utlovar en mycket högre njutning när din partner är inuti dig och är dessutom fjärrstyrd. Vad mer kan man önska sig? Jag tycker dock att den yttre delen av vibratorn är för lång, så den vibrerar strax ovanför klitoris. Det går visserligen att flytta ner den, men då åker den inre delen ut… den delen fungerar dock underbart utan det behövs något mer! 

Av-knappen är placerad där din partner enkelt kommer åt den, så det kan hända att vibratorn stängs av av misstag. Vibratorn är ganska hård för gemensam användning och det var inte särskilt behagligt för min partner. Men vore den yttre delen bara lite kortare vore det den perfekta leksaken att använda själv!

Sexleksaker för par

WE-VIBE Jive 

Eva (33 år)

Det vibrerande ägget WE-VIBE Jive är anatomiskt bekvämt, enkelt att föra in och har många olika inställningar och vibrationer från riktigt lätta vibrationer till pulseringar. Och du kan styra allt med en enda knapp som är placerad nära klitoris. Appen som hör till är en fantastisk uppfinning. Ladda ner den och använd den sedan på avstånd för att skapa gnistor mellan er utomhus, på bio, på sushirestaurangen eller hemma hos föräldrarna. Vibrationerna är helt ljudlösa så du behöver inte oroa dig för att någon ska höra!

Det finns dock ett par “men” vad gäller WE-VIBE Jive. Du behöver först ladda den och installera appen, så det är inget för dig som är otålig. Och ägget trycks enkelt ut om du upplever en riktigt intensiv orgasm. Så om du använder den någonstans utanför hemmet är trosor ett måste!

Den åttonde synden: Flagranti Massage Candle Sea Salt

Ta ljuset, tänd det, låt det smälta och använd sedan det flytande innehållet som massageolja!  Den riktigt sexiga doften förstärks av feromoner som aktiveras av värmen. Den är som gjord för en riktigt exotisk massage! Och om det inte räcker kan välja något annat afrodisiakum till. Eller kanske ett par handbojor?

HUEMAN Saturn Vibrating Cock/Ball Ring 

Ina (40 år)

Den fasta vibrerande penisringen HUEMAN Saturn Vibrating Cock/Ball Ring kan också dras över testiklarna, såvida din partner inte är extra välhängd. Men det går att ha riktigt kul med ringen även om den bara “sitter” vid penisens bas. Ringen är tillräckligt fast för att ni ska kunna har riktigt kul, men också tillräckligt flexibel för att den ska kunna tas av utan skador vid behov. 

Grädden på moset är de olika vibrationsinställningarna som ni båda kommer att älska. Det finns hela tio stycken! På-/av-knappen är svår att hitta, man när du väl satt på den ger den ifrån sig ett svagt ljus. Så det fixar ni!

Lelo Lyla 2 

Janina (42)

Det vibrerande ägget Lelo Lyla 2 sitter bra i handen och är fantastiskt enkel att föra in… När du ligger ner märker du mest av vibrationerna i ryggraden och skillnaderna mellan de olika inställningarna är inte särskilt tydliga. Och man vill ju inte ligga och undra vad man egentligen ska känna. 

Så för in ägget och gå sedan en stund. Med ägget inuti. Eller sitt upp. Och låt din partner leka. Din partner känner av samma vibrationer på fjärrkontrollen, så han eller hon vet precis vad som sker. Detta är en lek som får det att slå gnistor!

Men det absolut säkraste sättet att uppnå orgasm är att lägga Lelo Lyla 2 mot klitoris en stund, även om den inte är avsedd för det. Den kan också användas istället för venuskulor eller för att stärka bäckenbotten. Det bästa är att den kommer fulladdad, så att du kan njuta av den direkt! 

Prova dessa sexleksaker

WE-VIBE Tango Pleasure Mate Collection Set 

Janina (42)

11 poäng av 10 möjliga! Om vi letade efter en vinnare med dessa recensioner skulle valet vara självklart – uppsättningen WE-VIBE Tango Pleasure Mate Collection Set. Håll ut i 90 minuter medan de vita patronerna laddas och sedan är det dags att ha kul. Om ni placerar patronerna i den rosa dildon har ni en fantastisk vaginal vibrator och den platta änden kan också användas för att stimulera klitoris. Låt gärna din partner styra den och byta mellan de olika inställningarna så att du kan bara njuta!

Vi har hittat vår klara favorit bland inställningarna där vibrationerna känns rejält. Så mycket att din partner kanske blir trött i handen, men det fixar han. Eller så kan han enkelt trycka på knappen för att byta mellan de olika inställningarna! Du kan också låta den rosa dildon vara kvar inuti (den glider inte enkelt ut), men ta ut patronen och låta vibrationerna stimulera resten av kroppen. 

Ni kan också dela på den. Den svarta dildon är till för analsex – det är upp till er vem som tycker om det (mer) och om ni vill använda den med eller utan vibrationer. Det känns verkligen underbart. Länge. Och intensivt!

Har du hittat en favorit bland våra bästa sexleksaker för par? Om svaret är ja kan ni själva utföra ett par privata recensioner hemma!

Läs mer