Tillbaka till huvudinnehållet

Våra topp 5 parfymer för kvinnor

21 februari 2022Notino
En parfym är inte endast en del av flirtandet utan också ett viktigt inslag i förförelsen. Alla vet att kvinnor använder parfymer när de vill förföra en man. Men vissa dofter är mer attraktiva för män. Här får du veta vilka parfymer för kvinnor som är mest sexiga.

Vilka parfymer är attraktiva för män?

Naturligtvis kan en dofttyp inte vara lika tilltalande för alla män. Vissa män attraheras av kvinnor som doftar av en söt parfym och andra föredrar istället en blommig doft. Så alla män reagerar på olika dofter. 

Men jag upptäckte att vissa dofttyper verkar afrodiserande. Här följer ett par av dem: 

Kryddiga – dessa dofter är välkända för att vara afrodiserande. Vissa kryddor stimulerar kärlekslusten. Därför är det inte konstigt att kryddiga parfymer hör till de sexigaste parfymerna för kvinnor.

Träiga – ett ädelt material som vi stöter på varje dag. Det finns många typer av trä som används för att utvinna en hel rad olika doftessenser som används för tillverkning av parfymer. Träiga parfymer är förföriska tack vare sin behagliga, varma och uppiggande arom.

Vanilj: både kvinnor och män är som galna i vanilj. Varför är det så? Det beror på att denna doft påminner oss om barndomen – vanilj används nämligen i många godsaker (tårtor, glass osv.). Så det är inte konstigt att vanilj hör till de mest attraktiva dofterna. Parfymer som innehåller vanilj frigör uppiggande noter som tilltalar män.

Socker: man kan bli beroende av socker. Därför innehåller många parfymer söta doftnoter som väcker uppmärksamhet.

Vissa fruktnoter: parfymer som innehåller fruktnoter känns dynamiska och är mycket attraktiva. Körsbär till exempel har en förförisk fin och söt arom. 

 

Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst men jag skulle vilja påstå att de parfymer som innehåller ovan nämnda ingredienser har störst potential att verka afrodiserande.

Produkter

Min lista med de sexigaste parfymerna för kvinnor

 

Jag har gjort en lista med parfymer för kvinnor som enligt mig har störst potential att tilltala män.

 

Viktor & Rolf Bonbon

Detta märke är känt för att göra mycket sexiga parfymer. Till och med den rosettformade flakongen är sexig. Doften innehåller söta och läckra noter: frukt, karamell, ambra med en antydan av pudriga tränoter som tillsammans skapar en svindlande cocktail som får män att vända sig om efter dig.

 

Paco Rabanne Olympéa

 

Om parfymen Invictus anspelar på myter från den grekiska mytologin så anspelar Olympéa på den antika grekiska segergudinnan. Doften i denna parfym grundas på salta vaniljnoter och vita blommor med en bas av pudrigt trä.

Det framgår tydligt vad doften Olympéa vill säga: förför män på samma sätt som du vinner en strid. Den här parfymen från Paco Rabanne kan liknas vid ditt hemliga vapen för att förföra män! 

 

Jean-Paul Gaultier Scandal

Doften Scandal från märket Jean-Paul Gaultier är en självklarhet när vi pratar om sexiga parfymer. Den originella flakongen med ett lock i form av ett par kvinnoben innehåller en mycket delikat doft grundad på noter av honung, bivax och karamell. 

Parfymen är mjuk, sötmättad och perfekt till att förföra män.

 

Agent provocateur från märket Agent provocateur

Denna parfym doftar av rosor med kryddiga mysknoter. Resultatet blir en explosiv cocktail som garanterat får män att vända sig om efter dig. Agent provocateur är en stark parfym så använd max två doser för att provocera din omgivning.

 

Diesel Loverdose

Jag avslutar min lista med den attraktiva parfymen Loverdose från Diesel. Doften byggs på fina kryddiga noter (lakrits och anis) blandade med vanilj och en söt arom. Jag kan lova dig att du kommer att väcka uppmärksamhet med parfymen Loverdose.

 

Avslutningsvis

Damer, vilken parfym använder ni när ni vill vara sexiga? Och vilken doft är oemotståndlig för herrarna? Dela med er av era preferenser!

Läs mer