De bästa paketen för rakning och skäggvård

13 januari 2021Notino

Står du inför samma problem varje år när det gäller födelsedagar, årsdagar eller andra speciella tillfällen? Vilken present ska jag välja åt min pojkvän, pappa eller bror och samtidigt glädja någon som ”inte behöver något”? Vi rekommenderar att du väljer något som är praktiskt, som alltid behövs och dessutom är snyggt förpackat. Om du ger bort ett stiligt presentpaket med rakprodukter eller ett paket med skäggvårdsprodukter träffar du garanterat rätt. Läs här och välj det bästa!

Välj det perfekta paketet med skäggvårdsprodukter

Har din man stubb eller helskägg? Försök att ta reda på vilken vård din mans skägg behöver och välj ett paket som är perfekt just för honom.

Paketet med skäggvårdsprodukter Proraso Wood and Spice är perfekt för alla som gillar att vårda sitt skägg. Paketet innehåller schampo, balsam och olja för vård av kortare skägg av den typ som George Clooney har men även för långt skägg a lá ZZ Top. Dessutom är produkterna förpackade i en snygg låda av plåt som kan använda till att förvara olika mindre föremål.

För behaglig vård och borstning av skägget rekommenderar vi barberarpaketet Bulldog Original Ultimate Beard Care Kit. Schampot, oljan, conditionern och balsamet gör skägget vackert mjukt och lätt att borsta ut med träkammen som du också får i detta paket.

Allt som behövs för fulländad skäggvård finner du i paketet med kosmetikaprodukter för män Natural Grooming Elemi & Ginseng från märket Hawkins & Brimble. Schampot rengör både helskägg och ansikte på ett skonsamt sätt. Efter rengöring används balsamet som gör strävt skägg härligt mjukt och lent – något du säkert uppskattar hos din partner!

Rakpaket som ger ett leende på läpparna

Letar du efter en present åt en man som rakar sig? I sådana fall behöver du ett presentpaket med ett helt annat innehåll. Fokusera på rakprodukter med hög kvalitet och glöm inte skonsamma balsam eller gel som används efter rakning.

Paketet med kosmetikaprodukter för män Collistar Sensitive Skins After-Shave kommer att glädja alla som får känslig hy efter rakning. After-shave-emulsionen lugnar och regenererar irriterad hy och dagkrämen ger återfuktning under hela dagen.

Med kosmetikapaketet för män Bulldog Original Shave Duo Set träffar du garanterat rätt. Om din man fortfarande inte har hittat en rakhyvel som passar är detta precis vad han behöver!

Har du bestämt dig för något av rakpaketen? I så fall ska du inte tveka eftersom paketen försvinner som smör i solen!

Läs mer