De bästa svarta ansiktsmaskerna? TOP 5 recensioner!

22 augusti 2019Notino
Svarta ansiktsmasker blomstrar. Ingredienser som aktivt kol, tång, marockansk lera eller svart te ... blir allt populärare. Och med rätta: rengöring, avgiftning, återställning, uppfriskning och föryngring av huden! Hur stod de bästa svarta maskerna upp i min testning?

Missha koreansk svart mask för svarta prickar och förstorade porer

Missha Black Ghassoul är en skalande svart ansiktsmask designad för alla med problematisk hud. Konsistensen är tjock, svår att sprida ut, men det är faktiskt bra: åtminstone applicerar du det i ett tillräckligt lager. Och när du öppnar tuben? Doftar det som karamell eller rostade nötter (men det gör det inte!). Å andra sidan hittar du en unik marockansk lera eller koreansk hård kol, som kommer att ta hand om rengöring, ta bort svarta prickar, vita finnar och minska porerna (i mitt fall efter två applikationer).

Bludcirkulations svart peeling mask Dermacol

Dermacol Black Magic peeling ansiktsmask är fantastisk jämfört med den tidigare. Dessutom lovar den att bli av med överflödigt talg och ger blodcirkulationen till huden. Och? Jag kan bekräfta båda. Speciellt hud blodcirkulationen - peeling drar. Förmodligen mer än jag är van vid med andra avskalnings masker. Men effekten är beundransvärd. Bokstavligen kommer du att känna dig som ny. Utan överflödigt talg, med rosa färgade kinder och veta att huden är fri från döda celler och är avgiftad.

Filorga föryngrande kollagenmask

Det franska varumärket Filorga har sitt ursprung som ett inhemskt alternativ till "anti-age medicin". Detta är inte fallet med Filorga Time Filler Masks anti-aging kollagenduk. Jag använder kollagen som sådan genom serum, och detta är ett trevligt alternativ. Efter 15 minuter på huden förblev en fin film, som jag inte tvättade och somnade. Och på morgonen? Det var som när du var på semester: ett slätt, vilat ansikte som lyste! (Tack vare den speciella svartfibertekniken följer Filorga Facial Mask verkligen bra).

Velvet Vichy ansiktsmasker med svart kol

Vichy Mineral Masks med aktivt kol kan tvättas. Mjuk och utan parfym. Applicera det snabbt och tar bara 5 minuter, vilket är användbart på morgonen när du har bråttom och vill se effekterna av en lång sommarfest. Det avgiftar huden, tack vare aktivt kol rengörs den också och tack vare mineralvatten från Vichy återfuktar den igen. Dessutom är den liten, du kan enkelt ta den med till musikfestivalen. Och du kan dela med dig, eftersom innehållet i varje väska är tillräckligt för två användningsområden.

Uppfriskande svart mask Garniers

Garniers masker har i allmänhet varit framgångsrika. Och specifikt, vad är Garniers Skin Naturals Pure Charcoal, en svart aktivt kol mask, hyaluronsyra, tångs extrakt och glycerin? Enligt mig fantastisk. Lätt och gudomligt uppfriskande, speciellt på sommaren, känner du att det är en belöning för din hud. På morgonen får huden en kick, på kvällen kommer du att belöna den för slitning av hela dagen. I T-zonen drar det fettet, fuktar de känsligare delarna av huden. Sammantaget mjukas huden och användningen är extremt bekväm!

Läs mer