Perfekt stylat hår? Bara med rätt styling

8 juli 2020Notino

Drömmer du om gudomligt glänsande lockar, fast ditt hår känns tråkigt och lika rakt som en linjal? Längtar du efter oemotståndligt mjukt rakt hår, men alltid får en kaotisk "kalufs" istället? Låter detta bekant? Då har du tydligen inte hittat rätt styling än. Men vi vet vilken hårvård som är bäst för dig!

Befria ditt hår från alla lager av serum, gel, spray eller andra produkter och få ett drömhår med en enda multifunktionell produkt. Vi vet vilken produkt som kommer att göra håret lättare att kamma, fixa rufsiga lockar, som om du just kommit från stranden, och generellt göra underverk med håret.

Vad är en multifunktionell spray bra för?

Du behöver en multifunktionell spray hemma om du är trött på att behandla ditt hår med enskilda produkter samt föredrar en allt-i-ett-hårvård. Den appliceras vanligtvis på nytvättat fuktigt eller torrt hår. Allt du behöver är en enda applicering och ditt hår får allt du önskar: regenerering av hårfibrer, återfuktning och termiskt skydd.

Multi-vård för färgat hår

Du kommer att uppskatta den lätta multifunktionella sprayen L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol om du färgar håret regelbundet. Förutom återfuktning och glans gör den håret mjukt och skyddar inte bara från slitage utan också från temperaturer upp till 230 °C.

Revitalisering av skadat hår

Mycket skadat hår behöver rejäl vård och intensiv terapi med en generös dos protein. L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Reparation Guld Quinoa + Protein gör att håret bokstavligen fylls på med det och får tillbaka sin vitalitet. Som en bonus läker den slitna toppar och ger en övergripande hårförnyelse.

Vad gör man med rufsigt och torrt hår?

Hår som är svårbehandlat och drar till sig statisk elektricitet varje dag har du förmodligen försökt tämja med hårsprej tidigare, men det har bara torkat ut håret ännu mer. Försök istället att använda den näringsrika och utslätande sköljfria sprayen Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich med antistatisk effekt.

Friskt hår förtjänar en semester

Även hår som ser bra ut utan någon avancerad vård behöver skämmas bort då och då. Försök att applicera Biolage Essentials All-In-One fuktgivande spray med en semesterdoft av kokos och se vilken härlig glans ditt hår kommer att få.

Få volym i håret

Känns ditt hår fortfarande tråkigt och livlöst trots alla dina ansträngningar för att maximera volymen? Prova den lätt förstärkande multifunktionella vården Shu Uemura Wonder Worker som "lyfter" håret från rötterna.

Silkeslent hår

Nu behöver du inte längre vara rädd för att ditt hår blir frissigt i regnet! Serumet Schwarzkopf Professional Osis+ Magic Finish med långvarig utslätande effekt ser till att det aldrig händer igen.

Vackert vågigt hår

Visste du att det går att förstärka och släta ut vågigt hår samtidigt? Det är bara att använda detta speciella utslätande balsam Wella Professionals Eimi Flowing Form som ger mild fixering. Det bevarar vågornas elasticitet, ger struktur åt trassliga hårfibrer och förhindrar slitage.

Bevara naturlig struktur

Vi hoppas att du inte skäms för ditt hårs distinkta struktur, och att du framhäver den istället för att trycka ner den. Det naturliga är den största trenden i år! Främja dina vågor eller lockar med sprayen John Frieda Frizz Ease Dream Curls som innehåller magnesium och näringsrik abessinsk olja.

Som om du precis kommit från stranden

Vågigt hår som om du precis kommit från stranden kommer att bli en het sommarhit igen i år. Skapa det med hjälp av "havssalt-spray” Wella Professionals Eimi Ocean Spritz som ger mild fixering.

Författare: Notino

Läs mer