Biolage RAW

Verklig, autentisk, välgörande. Så är hårprodukterna Biolage R.A.W. i den naturliga kollektionen från märket Biolage. Alla produkter från kollektionen är skonsamma för miljön, kommer i förpackningar återvunna till 100 % och med ett biologiskt nedbrytbart innehåll. 

 

R.A.W är en förkortning för Real, Authentic, Wholesome, vilket beskriver filosofin för hela kollektionen. Real betyder ett naturligt innehåll utan sulfater, silikoner och parabener. Authentic avser en transparent sammansättning där du alltid vet vad produkterna innehåller och var ingredienserna kommer ifrån. Och Wholesome? Välgörande verkan som kommer att göra ditt hår friskt och bländande vackert.

I kollektionen Biolage R.A.W. finner du vård för alla hårtyper, t.ex. schampot Biolage R.A.W. Uplift som ger volym till håret, det näringsrika balsamet Biolage R.A.W. Nourish som vårdar torrt hår, eller lermasken Biolage R.A.W Uplift som återger håret förlorad skönhet och vitalitet.

Biolage R.A.W är ett utmärkt val för alla som engagerar sig i ekologi och samtidigt vill ha perfekt hår. Även ditt hår vill äta hälsosamt.

hela texten dölja texten

Du har valt
  • R.A.W.
Filter
Prisintervall

ända tills

Delsamling