Bobbi Brown Glowing Pink Palett för ögonskugga

Bobbi Brown Glowing Pink Palett för ögonskugga
Bobbi Brown Glowing Pink Palett för ögonskugga
4 g

Kod: BBR09572 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Beskrivning Bobbi Brown Glowing Pink
Egenskaper

Ögon make-up paletten Bobbi Brown Glowing Pink öppnar möjligheterna till att skapa de mest fantastiska variationerna av ögonmakeup.

Egenskaper:

  • mättade pigment
  • för både dag och kvälls användning
  • väl kombinerbara färger
  • lyser upp ögonen
  • har långvarig hållbarhet

Så här använder du:
Applicera på ögonlocken med den inkluderade applikatorn eller med fingertopparna.

Egenskaper

Skugga
vit, brun, rosa, naken
Effekt
skimrande

Om märket Bobbi Brown

Nyckeln till skönhet är enkel: ”Var dig själv.” Dessa ord kommer från make-up-artisten Bobbi Brown, grunderskan till det förstklassiga märket med dekorativ kosmetika som har samma namn.

Den amerikanska kosmetikan Bobbi Brown kom till världen på 90-talet. Vid den tiden var dagligvarubutikerna och kosmetiksalongerna fulla av färgglada och brokiga produkter. Bobbi Brown saknade dock ett naturligt smink som framhävde kvinnans skönhet utan att skugga den. Hov var säker på att kvinnor vill vara sig själva även när de är sminkade – bara vackrare och mer självsäkra. Därför lanserades 1991 kollektionen med 10 Bobbi Brown-läppstift baserade på beige pigment.

Idag hjälper kosmetikan Bobbi Brown kvinnor över hela världen att känna sig vackra och självsäkra. Märkets make-uper och läppstift i hudtoner eller fina rouger har blivit absoluta bästsäljare. Anledningen till detta är som grunderskan säger, med rätt typ av sminkning blir kvinnlig skönhet ett mäktigt verktyg.

Recensioner Bobbi Brown Glowing Pink