Bottega VenetaPour Homme Eau de Toilette för män

Bottega Veneta Pour Homme Eau de Toilette för män
Bottega Veneta Pour Homme Eau de Toilette för män
90 ml
1 007,80kr

I lager | Kod: BTT0028
1
Låt din produkt graveras med laser med en kort text och få en unik gåva.
Post Nord
måndag 2021-12-13
Personlig upphämtning
måndag 2021-12-13
UPS Air Mail
torsdag 2021-12-09

Bottega Veneta Pour Homme är en lyxig Eau de Toilette som tilltalar den individualistiske mannen som älskar att upptäcka det okända.

  • en aromatisk träig doft med tydliga läderackord
  • för karismatiska och eleganta män
  • passar för dagligt bruk

Doftens sammansättning
De inledande tonerna av denna Eau de Toilette överraskar med en ovanlig kombination av kalabresisk bergamott, sibirisk tall och balkansk enbär.Efter en stund stiger en arom av kryddpeppar och jamaikansk peppar fram och åtföljs av toner av salvia från medelhavet och granharts från Kanada. Den förföriska grunden utgörs av andalusisk labdanum, läder och patchouli från Indonesien.

Doftens historia
Doftens komposition är inspirerad av berättelsen om en man som flyr jäktet och hetsen i storstaden och tillbringar ett par dagar i den orörda naturen.Han beger sig iväg från det dynamiska Venedig till Dolomiterna i norra Italien där han laddar upp med ny energi och finner balans.Bottega Veneta Pour Homme lanserades på marknaden 2013.

Komplett sammansättning

ALCOHOL DENAT, AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HEXYL CINNAMAL, BHT, EUGENOL, PROPYLENE GLYCOL, FARNESOL, CITRAL, CITRONELLOL, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, EXT.D&,C VIOLET NO.2 (CI 60730). Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Tall, En, Bergamott
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Pimento, Salvia, Gran
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Patchouli, Läder, Labdanum
Doftkategori
läder

Det italienska märket Bottega Veneta slog igenom med sina traditionella hantverksprodukter av flätat läder. Sedan företaget grundades 1966 har företaget satt en ny standard för lyx och nästan femtio år senare släppte de sin första parfym. Bottega Veneteas parfymer är tidlösa och är avsedda för exceptionella kvinnor och djärva män. De använder de mest värdefulla och finaste ingredienserna i världen och lämnar ett långvarigt intryck som sticker ut från mängden. Designen på deras flaskor går tillbaka till Venedigs traditionella glaskonst med dess tidlösa skönhet och enkelhet.

Bottega Veneta kombinerar en väl bearbetad hantverksproduktion med en genomtänkt innovation, vilket garanterar att alla deras produkter inte bara är vackra utan även är funktionella. Bottega Venetas estetik är elegant, sensuell och otroligt personlig. Märket respekterar individualitet och låter bäraren avslöja sin inre kraft och självförtroende. Det fångar alla som värdesätter unika produkter och som samtidigt uppskattar den lyx och sofistikation som utmärker italienskt mode.