Calvin KleinCK Everyone Presentförpackning Unisex

1×
Calvin Klein CK Everyone Presentförpackning Unisex
Calvin Klein CK Everyone Presentförpackning Unisex

Denna varan är för närvarande inte tillgänglig. | Kod: CAK17362

Eau de Toilette 200 ml + Eau de Toilette 10 ml + parfymerad duschgel 100 ml

Alla parfymälskare kommer att glädjas åt sin favoritparfym i miniatyr, något som man kan alltid ha med sig. Parfymsetet unisex Calvin Klein CK Everyone är garanterat en passande gåva för alla dina nära och kära. Den originella versionen kan pryda deras kosmetikbord och miniatyren kan de alltid bära med sig.

Egenskaper:

  • en unisex doft – för både kvinnor och män

Paketets innehåll:

  • Eau de Toilette 200 ml
  • Eau de Toilette 10 ml
  • parfymerad duschgel 100 ml

Komposition

Doftkategori
citrus, aromatisk
Typ av set
Presentförpackning

Märket grundades år 1968 av Calvin Klein och hans företagspartner Barry Schwartz. Under 1980-talet tog Calvin Klein de vanliga jeansen och gjorde dem till designade objekt för åtrå när märkesnamnet broderades på bakfickan på jeansen.

Enkla, klara linjer och nedtonad design blev synonymt med märket Calvin Klein. Även parfymer från Calvin Klein blev ikoniska, inte bara för kompositionen av dofter men även för den perfekta rena designen. I början på 1970-talet introducerade Klein sina första dofter och de fångar fortfarande själen av det årtionde då de skapades.

I början av 1990-talet introducerade Calvin Klein de revolutionerande dofterna Obsession och Eternity, som blev legendariska dofter och har konsoliderat Calvin Kleins position som ett globalt ledande märke. Calvin Kleins dofter skapas i samarbete med ledande parfymtillverkare från hela världen och under översikt av Coty, världens ledande kosmetikaföretag.