Calvin KleinEuphoria Men Presentförpackning för män

Calvin Klein Euphoria Men Presentförpackning för män
Calvin Klein Euphoria Men Presentförpackning för män
Ny
536,60kr

I lager | Kod: CAK17430

Eau de Toilette 100 ml + Eau de Toilette 15 ml + After shave-balsam 100 ml

1
Post Nord
onsdag 2021-12-08
Personlig upphämtning
onsdag 2021-12-08
UPS Air Mail
tisdag 2021-12-07

Du behöver inte längre säga adjö till din favoritdoft även på resande fot. Parfymsetet för herr Calvin Klein Euphoria Men innehåller parfymernas originalflakong samt dess miniatyr som du kan enkelt packa in i resväskan.

Egenskaper:

  • innehåller den originella doften och en version i miniatyr
  • den parfymerade kroppsvården förlänger doftens hållbarhet
  • ett presenttips som garanterat kommer att uppskattas

Paketets innehåll:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Eau de Toilette 15 ml
  • After shave-balsam 100 ml

Komposition

Doftkategori
aromatisk, träig
Typ av set
Presentförpackning

Märket grundades år 1968 av Calvin Klein och hans företagspartner Barry Schwartz. Under 1980-talet tog Calvin Klein de vanliga jeansen och gjorde dem till designade objekt för åtrå när märkesnamnet broderades på bakfickan på jeansen.

Enkla, klara linjer och nedtonad design blev synonymt med märket Calvin Klein. Även parfymer från Calvin Klein blev ikoniska, inte bara för kompositionen av dofter men även för den perfekta rena designen. I början på 1970-talet introducerade Klein sina första dofter och de fångar fortfarande själen av det årtionde då de skapades.

I början av 1990-talet introducerade Calvin Klein de revolutionerande dofterna Obsession och Eternity, som blev legendariska dofter och har konsoliderat Calvin Kleins position som ett globalt ledande märke. Calvin Kleins dofter skapas i samarbete med ledande parfymtillverkare från hela världen och under översikt av Coty, världens ledande kosmetikaföretag.