Carolina Herrera Good Girl Suprême Eau de Parfum för Kvinnor

Carolina Herrera Good Girl Suprême Eau de Parfum för Kvinnor
Carolina Herrera Good Girl Suprême Eau de Parfum för Kvinnor
Kampanj
50 ml
645,00kr

Kod: CHR03307 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
onsdag 2021-03-10
UPS Air Mail
Redan imorgon fredag 2021-03-05

Parfym beskrivning Carolina Herrera Good Girl Suprême
Komposition

Låt din inre rebell träda fram. Carolina Herrera Good Girl Suprême för kvinnor är en Eau de Parfum som utmanar alla duktiga flickor att visa sitt riktiga jag. Låt dig svepas in i en doft full av kontraster som matchar din mångsidiga personlighet till punkt och pricka.

  • en intensivt förförisk och orientalisk doft
  • flakongen följer upp den ikoniska flakongen till doften Good Girl
  • lanserades 2020

Doftens komposition
Den inledande doften av saftiga bär och fängslande egyptisk jasmin fungerar som ett riktigt afrodisiakum. Därefter sprider sig en doft av söt och berusande tuberos tillsammans med varma toner av tonkabönor. Doften klingar sedan långsamt ut med en djup doft av söt och rökig vetiver.

Doftens historia
Doften Carolina Herrera Good Girl Suprême lutar sig mot kontrasten mellan ljus och skugga och är ännu mer förförisk och intensiv än den legendariska doften Good Girl. Den djärva karaktären har dessutom spridit sig från doften till flakongen.

Designen i form av en klacksko var fulländad redan hos föregångaren. Nu når den dock nya glittrande höjder och kommer att skina som en pärla i vilket toalettbord som helst. Även denna gång har modellen Karlie Kloss lånat doften sitt ansikte och sin förtrollande blick.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Skogsbär
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Egyptisk jasmin
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Tonkabönor
Doftkategori
orientalisk, blommig

Om märket Carolina Herrera

“Jag känner ett ansvar gentemot dagens kvinnor – ett ansvar för att de ska känna sig självsäkra, moderna och framförallt vackra”. Orden från den venezuelanska designern Carolina Herrera återspeglas i märket som burit hennes namn och som hon har gett liv åt sedan 1980.

Ända från allra första början stack Carolina Herrera ut med sin unika stil som influerats av internationell kultur och mode. Med stöd från Vogues legendariska moderedaktör Diana Vreeland debuterade Herrera med sin kollektion på Metropolitan Club i New York, där hon rosades av kritikerna. Snart bar Jacqueline och Caroline Kennedy, Laura Bush och senare även Michelle Obama hennes skapelser.

Märket introducerades framgångsrikt i doftvärlden 1988 genom lanseringen av sin första parfym Carolina Herrera. Senare slogs världen med häpnad av kollektionen Carolina Herrera 212 som med sitt namn hänvisar till stadsdelen Manhattan med sina miljoner invånare och av duetten bestående av dam- och herrparfymen Carolina Herrera Good Girl och Bad Boy. Dessa utgåvor står för lyx, elegans och tidlöshet, precis som alla andra produkter från detta märke.

Recensioner Carolina Herrera Good Girl Suprême