Carolina HerreraGood Girl Very Good Girl Eau de Parfum för Kvinnor

Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl Eau de Parfum för Kvinnor
Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl Eau de Parfum för Kvinnor
Fri leverans
80 ml
1 360,00kr

I lager | Kod: CHR03490
1
Post Nord
onsdag 2021-12-08
Personlig upphämtning
onsdag 2021-12-08
UPS Air Mail
tisdag 2021-12-07

Kliv fram! Med eau de parfumen Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl blir varje rörelse djärvare och roligare än någonsin. Och det är inte att undra på. Flakongens röda pumps är ett tecken på att bäraren är en modern kvinna full av kontraster och som njuter av livet. Och det gör henne helt oemotståndlig.

  • en djärvare version av den ursprungliga ikoniska doften Good Girl
  • i en underbart feminin flakong i form av en högklackad sko
  • lanserades 2021

Doftens komposition
Doften bjuder på en riktig upplevelse redan från första stund då du känner den lekfulla doften av röda vinbär och exotisk litchi. Medan doften utvecklar sig blandas den med den förföriska doften av rosor, som så småningom tar över och gör dig sällskap ända till doftens avslutning där djupa noter av söt och rökig vetiver blandas med varm vanilj.

Doftens historia
Doften Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl designades för att genast fånga ditt hjärta med sin unika och djärva doftkomposition. Den fylliga doften återspeglar tanken att en kvinnas skönhet ligger i hennes naturliga förmåga att uttrycka alla aspekter av sin personlighet.

Doftens särdrag reflekteras även i den iögonfallande flakongen som består av en sexig röd sko med en rejält hög klack. Den röda färgen är typisk för märket Carolina Herrera och uttrycker passion, sofistikation och skönhet, vilket passar den här doften perfekt.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Litchi, Röda vinbär
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Ros
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Vetiver, Vanilj
Doftkategori
fruktig, blommig

“Jag känner ett ansvar gentemot dagens kvinnor – ett ansvar för att de ska känna sig självsäkra, moderna och framförallt vackra”. Orden från den venezuelanska designern Carolina Herrera återspeglas i märket som burit hennes namn och som hon har gett liv åt sedan 1980.

Ända från allra första början stack Carolina Herrera ut med sin unika stil som influerats av internationell kultur och mode. Med stöd från Vogues legendariska moderedaktör Diana Vreeland debuterade Herrera med sin kollektion på Metropolitan Club i New York, där hon rosades av kritikerna. Snart bar Jacqueline och Caroline Kennedy, Laura Bush och senare även Michelle Obama hennes skapelser.

Märket introducerades framgångsrikt i doftvärlden 1988 genom lanseringen av sin första parfym Carolina Herrera. Senare slogs världen med häpnad av kollektionen Carolina Herrera 212 som med sitt namn hänvisar till stadsdelen Manhattan med sina miljoner invånare och av duetten bestående av dam- och herrparfymen Carolina Herrera Good Girl och Bad Boy. Dessa utgåvor står för lyx, elegans och tidlöshet, precis som alla andra produkter från detta märke.