Clarins Body Specific CareSminkset I. för Kvinnor

Clarins Body Specific Care Sminkset I. för Kvinnor
Clarins Body Specific Care Sminkset I. för Kvinnor
Sminkset I. för Kvinnor
825,00kr

Kod: CLR02983 | Mer än 5 st finns i lager

Stretch Mark Minimize Åtstramande kroppsvård För att behandla bristningsmärken 200 ml + Hydra-Essentiel Silkig mjuk fuktighetskräm för normal och torr hud 50 ml + Beauty Flash Balm Uppljusande kräm för trött hud 15 ml + Tonic Body Treatment Oil Åtstramande kroppsolja För att behandla bristningsmärken 5 ml + Energizing Emulsion Emulsion För trötta ben 30 ml + Instant Light Lip Perfector Läppglans med återfuktande effekt 5 ml + cosmetic bag

1
En present till dig
Produkter från utvalda märken i kategorierna Ansiktsvård, Smink, Hårvård och Kroppsvård kan köpas till 20 % rabatt med koden se20beauty. Rabatten gäller inte för redan rabatterade produkter och utförsäljning.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-01-24
  • Kosmetika beskrivning
  • Om märket
  • Recensioner

Kosmetika beskrivning Clarins Body Specific Care
Egenskaper

Allt du behöver för att få vacker hy i en enda förpackning. Clarins Body Specific Care är ett hudvårdsset som ger dig eller dina nära och kära glädje.

Egenskaper:

  • en blandning av kosmetikprodukter för daglig användning
  • produkter som tillför näring och rengör på djupet
  • vårdar och regenererar huden
  • få en lyxig necessär i present
  • presentförpackning

Så här använder du:
Följ anvisningarna på produkterna i setet.

Egenskaper

Hudtyp
alla hudtyper
When to use
dag
Effekter
Återfuktning
Solskyddsfaktor
utan SPF
Hudfärgstyp
alla hudtyper
Typ av set
Presentförpackning

Om märket Clarins

Naturliga ingredienser som har respekt för miljön och en passion för hudvård. Detta är franska Clarins, ett märke som använder sig av över 250 olika vegetabiliska extrakt i sina produkter. Extrakten väljs noggrant ut beroende på vilken effekt de har och utvinns på ett sätt som är så skonsamt som möjligt för miljön.

Clarins historia började redan 1954 när Jacques Courtin-Clarins öppnade sitt första institut under namnet Clarins. Märkets grundare hade en tro om att framgång och lycka var nära kopplat till skönhet. På den tiden var detta ett djärvt påstående, men kvinnor antog det snabbt och märket började växa i popularitet.

Forskarna i Clarins laboratorier anses idag vara pionjärer vad gäller hudvård och de kan skryta med en hel rad banbrytande recept som ingen i branschen kan konkurrera med. Bland märkets mest populära produkter hittar vi bland annat Clarins Double Serum, ett intensivt anti-aging-serum, pudret Clarins Skin Illusion och den ansedda återfuktande krämen Clarins Hydra-Essentiel. I handväskor runtom i världen hittar man Clarins populära läppbalsam. Låt de franska produkterna övertyga dig med!

Recensioner Clarins Body Specific Care