Clarins Head To Toe Moisturizing EssentialsRese-set för Kvinnor

Clarins Head To Toe Moisturizing Essentials Rese-set för Kvinnor
Clarins Head To Toe Moisturizing Essentials Rese-set för Kvinnor
Rese-set för Kvinnor

Kod: CLR04132 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Moisture-Rich Body Lotion Närande kroppsmjölk 100 ml + Hand and Nail Treatment Cream Fuktgivande hand- och nagelkräm 30 ml + One-Step Facial Cleanser Rengöringstoner 50 ml + Beauty Flash Balm Uppljusande kräm för trött hud 15 ml + Hydra-Essentiel Silky Cream Silkig mjuk fuktighetskräm för normal och torr hud 30 ml + Ögon-gel för att behandla svullnad och mörka ringar 3 ml + Sminkväska 1 st.

En present till dig
Njut av din sommarshopping maximalt! Få 10% rabatt på ditt köp över 700 kr med koden notino10. Du får 15% rabatt på ditt köp över 900 kr med koden notino15. Rabatten gäller inte på produkter i kampanj och på utförsäljning.

Kosmetika beskrivning Clarins Head To Toe Moisturizing Essentials
Egenskaper

Allt du behöver för att få vacker hy i en enda förpackning. Clarins Head To Toe Moisturizing Essentials är ett hudvårdsset som ger dig eller dina nära och kära glädje.

Egenskaper:

  • allt du behöver för din dagliga vård
  • produkter som tillför näring och rengör på djupet
  • som alla kvinnor kommer att uppskatta
  • perfekt att ta med på resan

Så här använder du:
Följ anvisningarna på produkterna i setet.

Egenskaper

Konsistens
gel, kräm, lotion, vatten
Hudfärgstyp
alla hudtyper
Hudtyp
alla hudtyper
Effekter
Återfuktning
Typ av set
Resepack, Ekonomiförpackning
Solskyddsfaktor
utan SPF
When to use
dag

Om märket Clarins

Naturliga ingredienser som har respekt för miljön och en passion för hudvård. Detta är franska Clarins, ett märke som använder sig av över 250 olika vegetabiliska extrakt i sina produkter. Extrakten väljs noggrant ut beroende på vilken effekt de har och utvinns på ett sätt som är så skonsamt som möjligt för miljön.

Clarins historia började redan 1954 när Jacques Courtin-Clarins öppnade sitt första institut under namnet Clarins. Märkets grundare hade en tro om att framgång och lycka var nära kopplat till skönhet. På den tiden var detta ett djärvt påstående, men kvinnor antog det snabbt och märket började växa i popularitet.

Forskarna i Clarins laboratorier anses idag vara pionjärer vad gäller hudvård och de kan skryta med en hel rad banbrytande recept som ingen i branschen kan konkurrera med. Bland märkets mest populära produkter hittar vi bland annat Clarins Double Serum, ett intensivt anti-aging-serum, pudret Clarins Skin Illusion och den ansedda återfuktande krämen Clarins Hydra-Essentiel. I handväskor runtom i världen hittar man Clarins populära läppbalsam. Låt de franska produkterna övertyga dig med!

Recensioner Clarins Head To Toe Moisturizing Essentials