Clarins Head To Toe Moisturizing EssentialsRese-set

Clarins Head To Toe Moisturizing Essentials Rese-set
Clarins Head To Toe Moisturizing Essentials Rese-set
Ny
Rese-set
519,00kr

Kod: CLR04132 | I lager

Närande kroppsmjölk 100 ml + Fuktgivande hand- och nagelkräm 30 ml + Rengöringstoner 50 ml + Uppljusande kräm för trött hud 15 ml + Silkig mjuk fuktighetskräm för normal och torr hud 30 ml + Ögon-gel för att behandla svullnad och mörka ringar 3 ml + Sminkväska 1 st.

1
En present till dig
Produkter från utvalda märken i kategorierna Ansiktsvård, Smink, Hårvård och Kroppsvård kan köpas till 20 % rabatt med koden se20beauty. Rabatten gäller inte för redan rabatterade produkter och utförsäljning.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
onsdag 2020-01-29
  • Komposition
  • Om märket
  • Recensioner

Egenskaper

Typ av set
Resepack
When to use
dag
Effekter
Återfuktning
Solskyddsfaktor
utan SPF
Hudfärgstyp
alla hudtyper
Hudtyp
alla hudtyper

Om märket Clarins

Naturliga ingredienser som har respekt för miljön och en passion för hudvård. Detta är franska Clarins, ett märke som använder sig av över 250 olika vegetabiliska extrakt i sina produkter. Extrakten väljs noggrant ut beroende på vilken effekt de har och utvinns på ett sätt som är så skonsamt som möjligt för miljön.

Clarins historia började redan 1954 när Jacques Courtin-Clarins öppnade sitt första institut under namnet Clarins. Märkets grundare hade en tro om att framgång och lycka var nära kopplat till skönhet. På den tiden var detta ett djärvt påstående, men kvinnor antog det snabbt och märket började växa i popularitet.

Forskarna i Clarins laboratorier anses idag vara pionjärer vad gäller hudvård och de kan skryta med en hel rad banbrytande recept som ingen i branschen kan konkurrera med. Bland märkets mest populära produkter hittar vi bland annat Clarins Double Serum, ett intensivt anti-aging-serum, pudret Clarins Skin Illusion och den ansedda återfuktande krämen Clarins Hydra-Essentiel. I handväskor runtom i världen hittar man Clarins populära läppbalsam. Låt de franska produkterna övertyga dig med!

Recensioner Clarins Head To Toe Moisturizing Essentials