Davidoff Cool Water WomanPresentförpackning XI. för Kvinnor

Davidoff Cool Water Woman Presentförpackning XI. för Kvinnor
Davidoff Cool Water Woman Presentförpackning XI. för Kvinnor

Kod: DDF03740 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Eau de Toilette För kvinnor 100 ml + Duschtvål För kvinnor 75 ml + Kroppslotion För kvinnor 75 ml

Parfym beskrivning Davidoff Cool Water Woman
Komposition

Paketets innehåll:

  • Eau de Toilette För kvinnor 100 ml
  • Duschtvål För kvinnor 75 ml
  • Kroppslotion För kvinnor 75 ml

Komposition

Typ av set
Presentförpackning

Om märket Davidoff

Tidlös elegans, förstklassig kvalitet med tonvikt på varje detalj. Livsfilosofin som märkets grundare Zino Davidoff hade återspeglas av märket. Zino var en verklig gentleman, njutare och äventyrare som levde livet fullt ut.

Zino Davidoff var själv en mästare i att leva. Han reste över hela världen och varje dag var ett äventyr med nya utmaningar för honom. Han delade gärna sin livsglädje med andra genom sina skapelser. Kvalitet kom alltid på första plats för honom, vilket framförallt visas i hans dofter. Den första parfymen Davidoff såg världens ljus 1984 och nu finns det ett tiotal parfymer med namnet Davidoff.

Kollektionen Davidoff Cool Water fick stora framgångar och orsakade bokstavligen en revolution inom parfymvärlden. Den omisskännliga karaktären finner man dock i alla Davidoff-parfymer och alla dofter väcker en intensiv livsglädje. Förutom den ikoniska doften Davidoff Cool Water som finns i versioner för både kvinnor och män kan du prova eau de toiletterna för män Davidoff Adventure, Davidoff Champion, Davidoff The Game eller rakprodukter från Davidoff. För kvinnorna finns till exempel eau de parfumen Davidoff Run Wild.

Recensioner Davidoff Cool Water Woman