Davidoff Cool Water Woman Sea Rose Eau de Toilette för Kvinnor

Davidoff Cool Water Woman Sea Rose Eau de Toilette för Kvinnor
Davidoff Cool Water Woman Sea Rose Eau de Toilette för Kvinnor
100 ml
463,00kr

Kod: DDF0704 | I lager

Denna produkt är redan förpackad utan cellofan.

1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2021-03-11
UPS Air Mail
måndag 2021-03-08

Parfym beskrivning Davidoff Cool Water Woman Sea Rose
Komposition

Davidoff Cool Water Woman Sea Rose är en Eau de Toilette som hyllar renhet och spontanitet.Den symboliserar den oföränderliga skönheten hos en kvinna som vandrar längs med havskusten.

  • en frisk blommig doft med ett elegant uttryck
  • för moderna, romantiska kvinnor
  • perfekt att använda under dagen, särskilt vid varmt väder

Doftens sammansättning
Först känner du av de sensuella ackorden av söta nashipäron tillsammans med mild viol.Efter en stund kompletteras detta av doftens hjärta som består av rosa pion och elegant fresia.Hela doftkompositionen fullbordas av grunden som utgörs av mysk och ljust cederträ. Tillsammans ger de denna Eau de Toilette ett djup och en fyllighet.

Doftens historia
Cool Water Woman Sea Rose är uppföljaren till den framgångsrika Cool Water Woman, en Eau de Toilette från 1996.Den charmiga flaskan representerar en vattendroppe och den milda rosa färgen påminner om en tidig soluppgång.Doften lanserades 2013 och förenar enkelhet och elegans på ett fulländat sätt.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Violett, Päron
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Fresia, Rosa pion
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Cederträ, Mysk
Doftkategori
blommig

Om märket Davidoff

Tidlös elegans, förstklassig kvalitet med tonvikt på varje detalj. Livsfilosofin som märkets grundare Zino Davidoff hade återspeglas av märket. Zino var en verklig gentleman, njutare och äventyrare som levde livet fullt ut.

Zino Davidoff var själv en mästare i att leva. Han reste över hela världen och varje dag var ett äventyr med nya utmaningar för honom. Han delade gärna sin livsglädje med andra genom sina skapelser. Kvalitet kom alltid på första plats för honom, vilket framförallt visas i hans dofter. Den första parfymen Davidoff såg världens ljus 1984 och nu finns det ett tiotal parfymer med namnet Davidoff.

Kollektionen Davidoff Cool Water fick stora framgångar och orsakade bokstavligen en revolution inom parfymvärlden. Den omisskännliga karaktären finner man dock i alla Davidoff-parfymer och alla dofter väcker en intensiv livsglädje. Förutom den ikoniska doften Davidoff Cool Water som finns i versioner för både kvinnor och män kan du prova eau de toiletterna för män Davidoff Adventure, Davidoff Champion, Davidoff The Game eller rakprodukter från Davidoff. För kvinnorna finns till exempel eau de parfumen Davidoff Run Wild.

Recensioner Davidoff Cool Water Woman Sea Rose