DKNYBe Delicious Holiday Vibes Presentförpackning

DKNY Be Delicious Holiday Vibes Presentförpackning
DKNY Be Delicious Holiday Vibes Presentförpackning
Ny
Kampanj
472,00kr

I lager | Kod: DKN05478

DKNY Be Delicious Eau de Parfum För kvinnor 50 ml + DKNY Be Delicious Eau de Parfum För kvinnor 7 ml + DKNY Be Delicious Duschskum För kvinnor 100 ml

1
Post Nord
måndag 2021-12-13
Personlig upphämtning
måndag 2021-12-13
UPS Air Mail
torsdag 2021-12-09

En lyxig doft är aldrig fel om du vill göra någon glad. Parfymsetet för dam DKNY Be Delicious Holiday Vibes i en vacker förpackning kommer säker göra den speciella kvinnan glad. Satsa på detta perfektmatchade set och du kan vara säker på att det kommer att uppskattas.

Egenskaper:

  • passar perfekt som present
  • som alla kvinnor kommer att uppskatta
  • presentförpackning

Paketets innehåll:

  • DKNY Be Delicious Eau de Parfum För kvinnor 50 ml
  • DKNY Be Delicious Eau de Parfum För kvinnor 7 ml
  • DKNY Be Delicious Duschskum För kvinnor 100 ml

Komposition

Doftkategori
fruktig, blommig
Typ av set
Presentförpackning

Modern, självsäker och ikonisk – det är tre ord som kan användas för att beskriva märket Donna Karan som finner inspiration i New Yorks storstadsenergi. Märket passar självsäkra kvinnor som aldrig vet vad dagen kommer att ge. Upptäck Donna Karan New Yorks varierade värld där vilken vanlig vardag som helst förvandlas till en exceptionell upplevelse.

Det är inte bara på grund av klädkollektionerna som kvinnor världen över uppskattar märket. Parfymerna från DKNY väcker en längtan i dig att leva livet till det yttersta. Be Delicious är en Eau de Parfum från DKNY som idag anses vara ikonisk. Det saftiga “äpplet” friskar upp med en fruktig och blommig doft som förtrollar kvinnor i alla åldrar.

Men DKNY har även en hel rad andra damparfymer som är lika förtrollande. Prova till exempel den mjuka blomdoften DKNY Pure eller DKNY Red Delicious, en Eau de Parfum som återigen kommer i en äppelliknande flaska, den här gången i en röd färg. Och för att även din andre hälft ska kunna dofta lika gott som du, finns det en kollektion med Eau de Toilette för män och DKNY aftershave.