Dolce & GabbanaLight Blue Eau de Toilette för Kvinnor

7×
Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette för Kvinnor
Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette för Kvinnor
100 ml
684,00kr

Kod: DOG0046 | I lager
1
Låt din produkt graveras med laser med en kort text och få en unik gåva.
Post Nord
torsdag 2021-10-21
Personlig upphämtning
torsdag 2021-10-21
UPS Air Mail
onsdag 2021-10-20

Beskrivning Dolce & Gabbana Light Blue
Komposition

Överskölj dina sinnen och din kropp med solens varma strålar. Eau de toiletten Dolce & Gabbana Light Blue tar dig direkt till en siciliansk strand med fräscha brisar och het sand. Du kommer att uppleva en gnistrande sommarnatt.

  • en fruktig och blommig doft med ackord av trä
  • för självständiga kvinnor som inte är rädda för utmaningar
  • framförallt för varma sommardagar

Doftens sammansättning
En av huvudingredienserna i Eau de toiletten är siciliansk ceder vars arom finns i hela doftkompositionen. I inledningen kompletteras den av gnistrande noter av äpple och mild blåklocka. Doftens hjärta utgörs av en blomkombination bestående av dekadent jasmin och milda vita rosor som kompletteras av fräsch bambu. I efterspelet sammanflätas toner av aromatiskt citronträ med sensuell mysk och ambraackord.

Doftens historia
Dolce & Gabbana Light Blue kommer att sluka dig med sin energi och sensualitet. I denna levande, behagligt fräscha och diskreta doft döljs essensen från en solig medelhavsdag. Du kommer att uppleva känslan av att befinna dig på en havspromenad i södra Italien. Tillsammans med motsvarigheten för män skildrar denna gnistrande Eau de toilette en berättelse om en man och en kvinna.

Eau de toiletten Dolce & Gabbana Light Blue har mottagit ett antal utmärkelser. Vid mässan i Metropolitan Museum of Art i New York utnämndes den rentav till en av de mest banbrytande dofterna under detta århundrade.

Komplett sammansättning

ALCOHOL, FRAGRANCE, WATER, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, CITRAL, CINNAMAL, LINALOOL, BHT Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Grönt äpple, Cederträ, Klockväxt
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Ros, Jasmin, Bambu
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
citronträ, Mysk, Bärnsten
Doftkategori
fruktig, blommig

Om märket Dolce & Gabbana

I Dolce & Gabbanas skapelser döljer sig det typiska italienska temperamentet som är öppet, passionerat, självsäkert och lite hemlighetsfullt. År 1985 grundade designerna Domenico Dolce och Stefano Gabbana sitt märke som blandar personliga och iögonfallande linjer med provokativa och sexiga drag.

Även Dolce & Gabbanas parfymer kombinerar italiensk magi med sicilianska traditioner. Doftkompositionerna är tidlösa och är inte rädda för att vara lite extravaganta och excentriska, precis som medelhavsstilen är.

Dolce & Gabbana lanserade sin första parfym 1992. Än idag är den ikoniska klassikern Light Blue utan tvekan deras populäraste parfym och den är en självklarhet för kvinnor som älskar friska blommiga och fruktiga toner.

Recensioner Dolce & Gabbana Light Blue6