Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Body SprayKroppsspray för män

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Body Spray Kroppsspray för män
Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Body Spray Kroppsspray för män
125 ml
337,50kr

Kod: DOG08314 | I lager
1
En present till dig
Ange i kundkorgen kod 10notino och få 10% rabatt på allt! Erbjudandet gäller inte för produkter på specialerbjudande och på rea.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-10-30
UPS Air Mail
tisdag 2020-10-27

Parfym beskrivning Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Body Spray

Låt dig inte stoppas av någonting och hänge dig till fullo åt alla situationer. Kroppssprayen för män Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Body Spray ger dig en omedelbar tillströmning av energi på en sensuell nivå. Den kommer att uppmuntra dig så att du klarar allt du gör med galans.

  • träig doft
  • kryddig doft
  • framhäver din sex-appeal och naturliga maskulinitet
  • passar bra för daglig användning
  • ett presenttips som garanterat kommer att uppskattas

Om märket Dolce & Gabbana

I Dolce & Gabbanas skapelser döljer sig det typiska italienska temperamentet som är öppet, passionerat, självsäkert och lite hemlighetsfullt. År 1985 grundade designerna Domenico Dolce och Stefano Gabbana sitt märke som blandar personliga och iögonfallande linjer med provokativa och sexiga drag.

Även Dolce & Gabbanas parfymer kombinerar italiensk magi med sicilianska traditioner. Doftkompositionerna är tidlösa och är inte rädda för att vara lite extravaganta och excentriska, precis som medelhavsstilen är.

Dolce & Gabbana lanserade sin första parfym 1992. Än idag är den ikoniska klassikern Light Blue utan tvekan deras populäraste parfym och den är en självklarhet för kvinnor som älskar friska blommiga och fruktiga toner.

Recensioner Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Body Spray