Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Energigivande kroppspray för män

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Energigivande kroppspray  för män
Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Energigivande kroppspray  för män
125 ml
320,00kr

Kod: DOG08633 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2021-01-28
UPS Air Mail
måndag 2021-01-25

Parfym beskrivning Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme

Låt dig inte stoppas av någonting och hänge dig till fullo åt alla situationer. Kroppssprayen för män Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme ger dig en omedelbar tillströmning av energi på en sensuell nivå. Den kommer att uppmuntra dig så att du klarar allt du gör med galans.

  • kryddig doft
  • träig doft
  • framhäver din sex-appeal och naturliga maskulinitet
  • passar bra för daglig användning

Om märket Dolce & Gabbana

I Dolce & Gabbanas skapelser döljer sig det typiska italienska temperamentet som är öppet, passionerat, självsäkert och lite hemlighetsfullt. År 1985 grundade designerna Domenico Dolce och Stefano Gabbana sitt märke som blandar personliga och iögonfallande linjer med provokativa och sexiga drag.

Även Dolce & Gabbanas parfymer kombinerar italiensk magi med sicilianska traditioner. Doftkompositionerna är tidlösa och är inte rädda för att vara lite extravaganta och excentriska, precis som medelhavsstilen är.

Dolce & Gabbana lanserade sin första parfym 1992. Än idag är den ikoniska klassikern Light Blue utan tvekan deras populäraste parfym och den är en självklarhet för kvinnor som älskar friska blommiga och fruktiga toner.

Recensioner Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme