Dove Men+Care Elements Minerals + SagePresentförpackning VIII.

Dove Men+Care Elements Minerals + Sage Presentförpackning VIII.
Dove Men+Care Elements Minerals + Sage Presentförpackning VIII.

Kod: DOV02712 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Dusch-gel för ansikte och kropp för män 250 ml + Schampo och balsam 2-i-1 för män 250 ml + Antiperspirant Spray för män 150 ml

En present till dig
Handla över 500 kr och välj en av flera populär MEDIBLANC tandkräm i kundkorgen.
En present till dig
En present till dig
En present till dig
En present till dig

Egenskaper

Typ av förpackning
Spray
Hårtyp
alla hårtyper
Hudtyp
alla hudtyper
Typ av set
Presentförpackning

Om märket Dove

Dove tillverkar hud- och kroppsvårdsprodukter och är synonymt med uttrycket “återfuktande”. Doves första produkt tillverkades i USA redan 1957. Det var en fast tvål som till en fjärdedel bestod av en återfuktande kräm och detta revolutionerade hur vi vårdar vår hud; det var ett unikt alternativ till andra, vanliga tvålar som torkade ut huden.

Doves breda utbud omfattar idag hudvårdsprodukter, deodoranter, antiperspiranter, tvålar, produkter för intim hygien, och dusch- och badprodukter. Idag säljs deras produkter i över 75 länder, vilket är ett bevis på märkets framgångar på den globala marknaden.

Märket använder sig ofta av innovativa och patenterade teknologier och uppfyller fortfarande sin ambition om att tillföra huden fukt och näring. Dove vill inte bara tillverka produkter av hög kvalitet för kroppen, huden och håret utan även hjälpa kvinnor att inse vilken potentiell skönhet de bär på.

Recensioner Dove Men+Care Elements Minerals + Sage