DW Home Farmhouse Raw Honey & Nerolidoftljus

DW Home Farmhouse Raw Honey & Neroli doftljus
DW Home Farmhouse Raw Honey & Neroli doftljus
241 g

Kod: DWH01068 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Bevaka tillgängligheten av varor

Vi meddelar dig gärna via e-post när varorna finns i lager. Naturligtvis är det upp till dig om du vill använda erbjudandet.

Genom denna sändning godkänner du e-post bearbetning för att informeras av Notino s.r.o. om tillgängligheten för en viss produkt. Du har rätt att återkalla ditt samtycke. Läs mer på integritetspolicy.
En present till dig
Använd kod black25 och fira Black Friday med 25% rabatt på utvalda märken! Erbjudandet gäller inte för produkter på specialerbjudande eller utförsäljning.

Parfym beskrivning DW Home Farmhouse Raw Honey & Neroli
Komposition

Doftljuset DW Home Farmhouse Raw Honey & Neroli kommer att glädja ditt hem med en underbar doft för att skapa en mysig atmosfär som gör att du alltid mår bra.

Egenskaper:

  • söt doft
  • blommig doft
  • fräsch doft

Innehåll:

  • bomullsveke
  • innehåller soja vax

Så här använder du:
Placera stearinljuset alltid på föremål som tål hög värme. Låt inte ljuset brinna i mer än 4 timmar. Låt den aldrig att brinna ända ner. Lämna aldrig det brinnande ljuset obevakat eller i närheten av brandfarligt föremål. Förvaras utom räckhåll för barn och husdjur. Låt alltid ljuset brinna tills hela det översta vaxlagret har smält för att motverka oönskade försänkningar i vaxet. Klipp regelbundet veken till den rekommenderade längden för att ljuset ska brinna optimalt.

Komposition

Composition
Appelsinblomma , Blom-toner , Honung, Persika
Rumsdofttyp
blommig, ljuv, fräsch
Typ av veke
bomull
Antal vekar
1
Typ av vax
soja
Material
glas

Recensioner DW Home Farmhouse Raw Honey & Neroli