Escentric Molecules Molecule 01eau de toilette påfyllning med atomizer Unisex

Escentric Molecules Molecule 01 eau de toilette påfyllning med atomizer Unisex
Escentric Molecules Molecule 01 eau de toilette påfyllning med atomizer Unisex
30 ml
477,00kr

Kod: ECN0114 | I lager
1
En present till dig
Handla över 500 kr och välj en av flera populär MEDIBLANC tandkräm i kundkorgen.
En present till dig
En present till dig
En present till dig
En present till dig
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2020-08-13
UPS Air Mail
tisdag 2020-08-11

Parfym beskrivning Escentric Molecules Molecule 01
Komposition

Är du nyfiken och öppen för att experimentera? Då får du inte missa Escentric Molecules Molecule 01. Denna Eau de Toilette har en doftkomposition som är som gjord för dig som älskar träiga dofter, tänker ett steg längre och gärna provar på något helt unikt.

  • en träig myskdoft för både kvinnor och män  
  • för dig som älskar originalitet och att upptäcka något nytt
  • passar både dag och kväll året runt

Doftens sammansättning
Det speciella med parfymerna från Escentric Molecules är att de alltid kommer i par; den ena doften är en syntes av olika ingredienser (såsom de flesta föreställer sig att parfymer är) och den andra är en hyllning till den ena noten (aromatiska molekylen) som ger den första syntesen sin karaktär. I det här fallet handlar det om ingrediensen Iso E Super som har en mild, träig doft med unika egenskaper som ger parfymen ett djup och ett lent intryck.

Iso E Super® är den aromatiska kemikaliens skyddade varumärke. Escentric Molecules Molecule 01 består enbart av denna enda ingrediens. Molecule 01 sprider en mild och len träig ton, och doften av denna unika Eau de Toilette ger dig en attraktiv lyster som påverkar människor i din närhet med en ovanlig styrka. Doftens skapare, Geza Schoen, påstod att effekten av Escentric Molecules Molecule 01 kan liknas vid effekten av feromoner.

Doftens historia
År 2006 grundades Escentric Molecules, ett tyskt märke som riktar in sig på nischparfymer. Geza Schoens marknadskoncept är en provokativ reaktion på hur dagens parfymer skapas och säljs. Hans mål är att avmystifiera hela processen. Varje parfym från Escentric Molecules är helt unik och provokativ.

Komposition

Composition
Iso E Super
Doftkategori
träig

Recensioner Escentric Molecules Molecule 01