Essence Volume Stylist 18hFörlängande maskara

Essence Volume Stylist 18h Förlängande maskara
Essence Volume Stylist 18h Förlängande maskara
12 ml
38,90kr

Kod: ESS08140 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
måndag 2020-10-05
UPS Air Mail
tisdag 2020-09-29

Kosmetika beskrivning Essence Volume Stylist 18h
Egenskaper

Maskara Essence Volume Stylist 18h ger dina ögonfransar maximal längd och en otrolig volym.

Egenskaper:

  • gör ögonfransar längre

Så här använder du:
Applicera maskaran på ögonfransar med mjuka rörelsen från roten till spetsen. För större betoning applicera flera lager.

Egenskaper

Skugga
svart

Om märket Essence

Sminkning är en lek, ett nöje och ett sätt att uttrycka dig själv. Glöm perfektion och gör något vågat. Det tyska märket Essence tillverkar lekfull, kvalitativ och samtidigt prisvärd make-up med vilken du fixar en perfekt look – oavsett om du just har börjat med make-up, följer nya trender eller redan har din egen personliga stil.

Mer än 84 % av alla produkter från Essence Cosmetics tillverkas i Europa. Kvalitet och hållbarhet gentemot miljön är en absolut prioritet och därför innehåller kosmetikan Essence övervägande naturliga ingredienser. Essence har även en serie med veganska produkter.

I märkets portfölj finner du allt du behöver för en komplett make-up – underlag till make-up, Essence make-up och highlighters. Märkets specialitet utöver make-up är mascara, paletter med ögonskuggor och rouge. Den populära mascaran Essence I Love Extreme ger dina fransar maximal volym, paletterna Essence Love What You Do eller Epic Sunset är som skapade för lätt dagsminkning och stark kvällssminkning och pudren Essence garanterar en lång fixering.

Recensioner Essence Volume Stylist 18h