Eucerin Elasticity+FillerOljeserum för bättre hårelasticitet och motståndskraft

Eucerin Elasticity+Filler Oljeserum för bättre hårelasticitet och motståndskraft
Eucerin Elasticity+Filler Oljeserum för bättre hårelasticitet och motståndskraft
30 ml
364,00kr

Kod: EUC1533 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
tisdag 2020-09-29
UPS Air Mail
torsdag 2020-09-24

Kosmetika beskrivning Eucerin Elasticity+Filler
Egenskaper

Hudserum Eucerin Elasticity+Filler är en produkt som är full av aktiva ingredienser, vilket tack vare ger din hud det absolut lyxiga och bästa vården .

Egenskaper:

  • förnyar hudens elasticitet

Så här använder du:
Klappa in varsamt en lämplig mängd av serumet med fingertopparna på en ren hud. Applicera på ansiktet, nacken och dekolletage.

Egenskaper

Hudfärgstyp
alla hudtyper, Rynkor och Åldrande hud
Effekter
Anti-ageing, Uppljusande, lifting
Aktiva ingredienser
argan olja, vitamin E

Om märket Eucerin

Eucerin är ett av de allra bästa märkena i världen när det gäller hudvårdsprodukter. All deras forskning och produktutveckling baseras på de senaste vetenskapliga rönen och ett nära samarbete med dermatologer. Det gör att Eucerin kan även erbjuda produkter med medicinsk verkan, vilket reflekterar dagens krav, som möter de strängaste dermatologiska standarderna och respekterar olika hudtypers behov.

Eucerin har tillverkat hudvårdsprodukter i över 100 år, vilket har gett dem en grundlig förståelse för hur huden fungerar. Eucerin Aquaphor är en ikonisk regenererande salva som först lanserades 1925 och som växer i popularitet än idag. Salvan innehåller inget vatten och har ett universellt användningsområde. Och det är bara två av dess många fördelar. Kollektionen Eucerin Hyaluron Filler var de första produkterna med hyaluronsyra i världen som bevisades överträffa andra estetiska ingrepp.

Vare sig du väljer en vårdande kräm, solvårdsprodukter eller ett skonsamt schampo från Eucerin så är målet detsamma – att hitta den bästa lösningen för en hälsosam och vacker hy.

Recensioner Eucerin Elasticity+Filler