GC MI Paste Plus Skyddande åter-mineraliserande kräm för känsliga tänder med fluor

GC MI Paste Plus Skyddande åter-mineraliserande kräm för känsliga tänder med fluor
GC MI Paste Plus Skyddande åter-mineraliserande kräm för känsliga tänder med fluor
Smak Strawberry 35 ml
209,00kr

Kod: GCC0015 | I lager

WARNING! The product is not suitable for patients with known milk protein allergy or suspicion of allergy and / or sensitivity or allergy to benzoate supplements. Use only after consultation with your dentist.

1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2021-05-14
UPS Air Mail
måndag 2021-05-10

Beskrivning GC MI Paste Plus

Njut av kalla och varma drycker utan den obehagliga känslan av isande tänder. Den remineraliserande och skyddande krämen för känsliga tänder GC MI Paste Plus stärker tandemaljen avsevärt och minskar känsligheten i tänderna. Den innehåller nämligen mjölkproteinet RECALDENT™ som utmärker sig med sin höga andel av kalcium och fosfat. Den effektiva sammansättningen är dessutom berikad med fluor som minimerar risken för kariesbildning.

Dag efter dag blir tänderna mindre känsliga för yttre påverkan och syror från livsmedel. Krämen GC MI Paste Plus bidrar också till att förhindra vita fläckar när du använder tandställning och stärker tändernas motståndskraft efter professionell blekning eller tandstensborttagning.

Egenskaper:

  • bidrar till att försluta dentinkanaler och minskar känslighet i tänderna
  • stärker tandemaljen och förhindrar kariesbildning
  • neutraliserar syror i munnen efter intag av mat
  • perfekt före och efter blekning
  • kan användas efter tandstensborttagning och rotutjämning
  • kan användas vid problem med salivproduktionen och xerostomia

Innehåll:

  • mjölkproteinet RECALDENT™ (CPP-ACP) – remineraliserar tänderna med en hög dos av kalcium och fosfat
  • 900 ppm fluorider – stärker tandemaljen, skyddar mot kariesbildning
  • utan socker

Applicering:
Använd morgon och kväll efter tandborstning. Applicera en optimal mängd med hjälp av en bomullstuss eller med ett rent och torrt finger på de övre och under tänderna. Se till att varje tand appliceras med en mängd kräm som ungefär motsvarar storleken på en ärta. På platser som är svåra att komma åt kan du använda en mellanrumsborste eller tandtråd.

Låt krämen verka i minst 3 minuter och sprid sedan ut den i hela munnen med tungan och vänta i ytterligare 1 till 2 minuter. Undvik att svälja under tiden när krämen verkar. Spotta efteråt ut krämen och skölj inte ur munnen. Resterna av krämen på tänderna försvinner av sig själv efterhand. Drick och ät inte 30 minuter efter applicering.

Obs!
Rådfråga din tandläkare angående produktens lämplighet innan du använder den. Använd inte om du är allergisk mot mjölkprotein eller bensoater.

Recensioner GC MI Paste Plus