Givenchy L’Interditparfymerad kroppsmjölk för Kvinnor

Givenchy L’Interdit parfymerad kroppsmjölk för Kvinnor
Givenchy L’Interdit parfymerad kroppsmjölk för Kvinnor
200 ml
384,00kr

Kod: GIV06223 | I lager
1
En present till dig
Ange i kundkorgen kod 10notino och få 10% rabatt på allt! Erbjudandet gäller inte för produkter på specialerbjudande och på rea.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
måndag 2020-11-02
UPS Air Mail
tisdag 2020-10-27

Parfym beskrivning Givenchy L’Interdit
Komposition

Unna dig en lyxig doft även under dina morgon- och kvällsritualer i badrummet. Givenchy L’Interdit L’Interdit är en kroppsvårdsprodukt som förtrollar dina sinnen och skämmer bort din hud med din favoritdoft.

Egenskaper:

  • som alla kvinnor kommer att uppskatta
  • huden blir sammetslen vid beröring
  • tillsammans med doften passar den perfekt som gåva

Komposition

Konsistens
lotion

Om märket Givenchy

Lyxigt mode, förstklassig kosmetika och underbara dofter. Det franska märket Givenchy har ägnat sig åt mode och skönhet i mer än 60 år. Med produkter från detta märke kan du finna din egen, oförglömliga stil och vara dig själv.

Historian bakom märket Givenchy började skrivas 1952 då designern Hubert de Givenchy grundade modehuset som bär hans namn. År 1953 mötte Hubert de Givenchy Audrey Hepburn och ett intensivt samarbete tog sin början. Givenchy skapade filmkostymer och kläder för olika evenemang åt den vackra och hänförande Audrey.

År 1957 lanserade Givenchy doften L'Interdit som ursprungligen hade skapats för den charmanta skådespelerskan. På så sätt föddes företaget Parfums Givenchy. Flera oförglömliga dofter följde och år 1989 utökade märket Givencht sitt sortiment med kosmetika.

Förutom den legendariska Givenchy L'Interdit som lanserades i en nyare tolkning i from av en förtrollande blomdoft blev även dofterna Givenchy Irresistible och Gentleman Givenchy oerhört populära.

Parfymerna från Givenchy är tidlösa och framhäver personligheten hos personen som använder dem och skapar på så sätt en unik doftunderskrift som gör att du aldrig blir glömd.

Recensioner Givenchy L’Interdit