GucciBloom Profumo di Fiori Presentförpackning (För kvinnor) I.

Gucci Bloom Profumo di Fiori Presentförpackning (För kvinnor) I.
Gucci Bloom Profumo di Fiori Presentförpackning (För kvinnor) I.

Denna varan är för närvarande inte tillgänglig. | Kod: GUC05406

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 7,4 ml

En lyxig doft är aldrig fel om du vill göra någon glad. Parfymsetet för dam Gucci Bloom Profumo di Fiori i en vacker förpackning kommer säker göra den speciella kvinnan glad. Satsa på detta perfektmatchade set och du kan vara säker på att det kommer att uppskattas.

Egenskaper:

  • ett presenttips som garanterat kommer att uppskattas
  • doftens miniatyrform passar perfekt in i handväskan
  • passar perfekt som present

Paketets innehåll:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 7,4 ml

Viktig information

Förvaras oåtkomligt för barn. Brandfarligt. Undvik kontakt med ögonen.
Hela texten

Komposition

Doftkategori
blommig
Typ av set
Presentförpackning

En progressiv och innovativ vägvisare – Gucci har format modevärlden i nästa hundra år. Dess moderna och eklektiska produktion representerar höjden av italiensk hantverkskonst och kvaliteten och deras känsla för detaljer är enastående.

Det hela började 1921 då en oansenlig man vid namn Guccio Gucci öppnade en verkstad som bearbetade läder. Han hade antagligen ingen aning om att han just namngett en modelegend som skulle komma att ta över världen.

Idag lyser Gucci inte bara upp catwalken utan kollektionen har också utvidgats och omfattar nu även accessoarer, kosmetika och parfymer. Bland de mest kända parfymerna hittar vi den aromatiska herrparfymen Gucci Guilty och den romantiska och blommiga damparfymen Gucci Bloom.

Guccis kreativa chef, Alessandro Michele, har uppfyllt sin vision om att Gucci skulle omdefiniera vad ordet lyx betyder under 2000-talet och försäkra sin plats som ett av de populäraste modehusen i världen.