GucciFlora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette för Kvinnor

1×
Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette för Kvinnor
Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette för Kvinnor
100 ml
787,00kr

Kod: GUC2153 | I lager

Produkter kan ha en annan förpackning än den som visas på bilden!

1
Post Nord
måndag 2021-10-25
Personlig upphämtning
måndag 2021-10-25
UPS Air Mail
torsdag 2021-10-21

Beskrivning Gucci Flora Gorgeous Gardenia
Komposition

Gucci Flora Gorgeous Gardenia är en Eau de Toilette som firar kvinnors unika skönhet, elegans och naturliga lätthet. Den är en hyllning till alla livets utmaningar som kvinnor tar sig igenom – och detta gör den med noter av läckra röda frukter och fängslande dofter av vita gardeniablommor mot en sensuell och träig bakgrund.

  • en frisk, blommig och fruktig doft
  • för eleganta och fritänkande kvinnor
  • för dagligt bruk, framförallt vid varmt väder

Doftens komposition
Inledningen är både frisk och sötaktig med en kombination av mogna päron och läckra röda bär. Efter en stund dyker doftens riktigt eleganta blommiga hjärta upp med vita gardeniablommor i kombination med plumeria. Hela doftkombinationen understryks av basen som består av patchouli och gör doften riktigt förförisk och feminin.

Doftens historia
Doften Gucci Gorgeous Gardenia ingår i kollektionen Garden Collection från 2012. Kollektionen är baserad på de fem blommor som avbildades på den legendariska blommiga silkessjalen Flora som Vittorio Accornero formgav för Monacos furstinna Grace Kelly år 1966. Den vackra vita gardenian var en av dessa fem blommor.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Päron, Röda bär
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Plumeria, Gardenia
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Patchouli
Doftkategori
fruktig, blommig

Om märket Gucci

En progressiv och innovativ vägvisare – Gucci har format modevärlden i nästa hundra år. Dess moderna och eklektiska produktion representerar höjden av italiensk hantverkskonst och kvaliteten och deras känsla för detaljer är enastående.

Det hela började 1921 då en oansenlig man vid namn Guccio Gucci öppnade en verkstad som bearbetade läder. Han hade antagligen ingen aning om att han just namngett en modelegend som skulle komma att ta över världen.

Idag lyser Gucci inte bara upp catwalken utan kollektionen har också utvidgats och omfattar nu även accessoarer, kosmetika och parfymer. Bland de mest kända parfymerna hittar vi den aromatiska herrparfymen Gucci Guilty och den romantiska och blommiga damparfymen Gucci Bloom.

Guccis kreativa chef, Alessandro Michele, har uppfyllt sin vision om att Gucci skulle omdefiniera vad ordet lyx betyder under 2000-talet och försäkra sin plats som ett av de populäraste modehusen i världen.

Recensioner Gucci Flora Gorgeous Gardenia