GucciGuilty Pour Femme Presentförpackning för Kvinnor

Gucci Guilty Pour Femme Presentförpackning för Kvinnor
Gucci Guilty Pour Femme Presentförpackning för Kvinnor
Ny
909,00kr

I lager | Kod: GUC05431

Eau de Parfum 50 ml + parfymerad kroppsmjölk 50 ml

1
Post Nord
torsdag 2021-12-09
Personlig upphämtning
torsdag 2021-12-09
UPS Air Mail
fredag 2021-12-03

En lyxig doft är aldrig fel om du vill göra någon glad. Parfymsetet för dam Gucci Guilty Pour Femme i en vacker förpackning kommer säker göra den speciella kvinnan glad. Satsa på detta perfektmatchade set och du kan vara säker på att det kommer att uppskattas.

Egenskaper:

  • passar perfekt som present
  • som alla kvinnor kommer att uppskatta
  • ett presenttips som garanterat kommer att uppskattas

Paketets innehåll:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • parfymerad kroppsmjölk 50 ml

Viktig information

Förvaras oåtkomligt för barn.
Hela texten

Komposition

Doftkategori
orientalisk, blommig
Typ av set
Presentförpackning

En progressiv och innovativ vägvisare – Gucci har format modevärlden i nästa hundra år. Dess moderna och eklektiska produktion representerar höjden av italiensk hantverkskonst och kvaliteten och deras känsla för detaljer är enastående.

Det hela började 1921 då en oansenlig man vid namn Guccio Gucci öppnade en verkstad som bearbetade läder. Han hade antagligen ingen aning om att han just namngett en modelegend som skulle komma att ta över världen.

Idag lyser Gucci inte bara upp catwalken utan kollektionen har också utvidgats och omfattar nu även accessoarer, kosmetika och parfymer. Bland de mest kända parfymerna hittar vi den aromatiska herrparfymen Gucci Guilty och den romantiska och blommiga damparfymen Gucci Bloom.

Guccis kreativa chef, Alessandro Michele, har uppfyllt sin vision om att Gucci skulle omdefiniera vad ordet lyx betyder under 2000-talet och försäkra sin plats som ett av de populäraste modehusen i världen.