Gucci Guilty Pour Homme Love EditionEau de Toilette för män

2×
Gucci Guilty Pour Homme Love Edition Eau de Toilette för män
Gucci Guilty Pour Homme Love Edition Eau de Toilette för män
Ny
90 ml
900,00kr

Kod: GUC05077 | I lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-11-06
UPS Air Mail
tisdag 2020-11-03

Parfym beskrivning Gucci Guilty Pour Homme Love Edition
Komposition

Bli en del av den oändliga hyllningen till frihet. Gucci Guilty Pour Homme Love Edition är en Eau de Toilette som skapades som ett minne över det gångna året, det första året med #ForeverGuilty. Låt dig frestas av en doft skapad för älskare.

  • en manlig och aromatisk fougère-doft
  • Gucci Guilty Pour Femme Love Edition utgör den perfekta motsvarigheten för kvinnor
  • en begränsad upplaga som lanserades 2020

Doftens komposition
Under de första ögonblicken präglas doften av citrusfrukterna kumquat och mandarin tillsammans med ingefära, som ger doften energi. Efter ett tag börjar du även känna av doften av lavendel, kryddig rosépeppar, rosmarin och berusande blommiga toner av geranium. Träiga toner av vetiver, patchouli och bensoe väcker en känsla av maskulinitet och sensualitet, och det är just dessa toner som skapar doftens långsamma efterklang.

Doftens historia
Under locket till den ogenomskinliga gröna flakongen döljer sig Gucci Guilty Pour Homme Love Edition, en Eau de Parfum som tillägnades galna älskare, och som är ett uttryck för modern kärlek. Flaskan har en fräsch design som består av ett opakt lack och en delvis matt yta, som passar det aromatiska innehållet perfekt.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Mandarin, Rosépeppar, Ingefära, kumquat
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Lavendel, Rosmarin, Pelargon
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Benzoin, Vetiver, Patchouli
Doftkategori
aromatisk, träig

Om märket Gucci

En progressiv och innovativ vägvisare – Gucci har format modevärlden i nästa hundra år. Dess moderna och eklektiska produktion representerar höjden av italiensk hantverkskonst och kvaliteten och deras känsla för detaljer är enastående.

Det hela började 1921 då en oansenlig man vid namn Guccio Gucci öppnade en verkstad som bearbetade läder. Han hade antagligen ingen aning om att han just namngett en modelegend som skulle komma att ta över världen.

Idag lyser Gucci inte bara upp catwalken utan kollektionen har också utvidgats och omfattar nu även accessoarer, kosmetika och parfymer. Bland de mest kända parfymerna hittar vi den aromatiska herrparfymen Gucci Guilty och den romantiska och blommiga damparfymen Gucci Bloom.

Guccis kreativa chef, Alessandro Michele, har uppfyllt sin vision om att Gucci skulle omdefiniera vad ordet lyx betyder under 2000-talet och försäkra sin plats som ett av de populäraste modehusen i världen.

Recensioner Gucci Guilty Pour Homme Love Edition2