GUERLAIN Aqua Allegoria Bergamote Calabria Eau de Toilette Unisex

GUERLAIN Aqua Allegoria Bergamote Calabria Eau de Toilette Unisex
GUERLAIN Aqua Allegoria Bergamote Calabria Eau de Toilette Unisex
125 ml

Kod: GUR2742 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Parfym beskrivning GUERLAIN Aqua Allegoria Bergamote Calabria
Komposition

Ta en promenad i bergamotträdgårdarna i Kalabrien som genomsyras av solens varma strålar. Guerlain Aqua Allegoria Bergamote Calabria är en Eau de Toilette som döljer en strålande essens full av sol, som plötsligt tar dig till varma sommardagar.

Doften Guerlain Aqua Allegoria Bergamote Calabria kombinerar fräschheten av en Eau de Cologne och uthålligheten av Guerlain-parfymer. Precis som andra dofter från Aqua Allegoria-kollektionen är denna Eau de Toilette gömd i en lyxig flakong, vars design hänvisar till den ikoniska flaskan med motiv av bin från 1853.

  • en grön citrusdoft
  • en fräsch doft från Aqua Allegoria-kollektionen
  • motivet med en gyllene vaxkaka gör flakongen ikonisk

Doftens sammansättning
Gröna noter, rosépeppar och bergamottskal utvecklas först. Därefter känner du av aromatisk kardemumma, petitgrain citron, ingefära och bergamottsaft. Doftens basnoter, som håller i sig längst, präglas av vit mysk och vaniljambra.

Doftens historia
Guerlain Aqua Allegoria Bergamote Calabria är en Eau de Toilette som är en del av kollektionen av fräscha dofter Aqua Allegoria, som hyllar naturlig skönhet. Kollektionen skapades 1999, doften Aqua Allegoria Bergamote Calabria lades till 2017. Aromen av bergamott, som kallas för "Kalabriens gröna guld", är huvudingrediensen i hela kollektionen av dofter. Det är just berömda parfymörer från parfymhuset Guerlain, vars kunskap går tillbaka till den legendariska Eau de Cologne Impériale från 1853, som står bakom doftkompositioner av alla dofter i denna kollektion.

Tips från Notino
Skapa din egen anpassade doftsignatur. Kombinera doften Guerlain Aqua Allegoria Coconut Fizz med doften Herba Fresca, Pamplelune, Passiflora, Coconut Fizz, Ginger Piccante, Orange Soleia, Granada Salvia, Flora Cherrysia, Mandarine Basilic, Pera Granita eller Rosa Rossa från samma kollektion. Det är bara att välja den doftduo som passar dig bäst och spraya dem lätt på huden tillsammans.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Rosépeppar, Gröna noter
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Petitgrain, Ingefära, Kardemumma, Bergamott
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Vit mysk
Doftkategori
citrus, grön, mysk

Om märket GUERLAIN

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.

Recensioner GUERLAIN Aqua Allegoria Bergamote Calabria