GUERLAIN Aqua Allegoria Herba FrescaEau de Toilette Unisex

GUERLAIN Aqua Allegoria Herba Fresca Eau de Toilette Unisex
GUERLAIN Aqua Allegoria Herba Fresca Eau de Toilette Unisex
125 ml
895,00kr

Kod: GUR0752 | Mer än 5 st finns i lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
tisdag 2020-11-03
UPS Air Mail
Redan imorgon tisdag 2020-10-27

Parfym beskrivning GUERLAIN Aqua Allegoria Herba Fresca
Komposition

Det finns inget bättre än att promenera på en nyklippt gräsmatta, varsamt täckt med morgondagg. Blunda och föreställ dig den friska doften av naturen, som plötsligt får dig att känna dig lycklig. Exakt sådan är Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca – en Eau de Toilette som har fräschheten av en Eau de Cologne och uthålligheten av Guerlain-parfymer.

Tack vare sin unisex-doftkomposition passar Aqua Allegoria Herba Fresca perfekt för både män och kvinnor. Flakongen är dekorerad med ett ikoniskt gyllene motiv i form av en vaxkaka, som är typiskt för märket Guerlain.

  • en grön, aromatisk doft med citrus
  • en unisex-doft för både kvinnor och män
  • en fräsch doft från Aqua Allegoria-kollektionen

Doftens sammansättning
Först känner du gröna noter och uppfriskande italienska citrusfrukter. Därefter förtrollas dina sinnen av cyklamen, mynta och delikata liljekonvaljer. Doftens bas, som håller i sig längst, präglas av läckert grönt te.

Doftens historia
Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca är en Eau de Toilette som är en del av kollektionen av söta dofter Aqua Allegoria från 1999, som hyllar naturlig skönhet, samt förkroppsligar lyckliga stunder. Aromen av bergamott, som kallas för "Kalabriens gröna guld", spelar en viktig roll i hela kollektionen av dofter, och alla doftkompositioner är baserade på rika erfarenheter och kunskap av berömda parfymörer från parfymhuset Guerlain. Denna kunskap går tillbaka till den legendariska Eau de Cologne Impériale från 1853.

Tips från Notino
Skapa din egen ikoniska doftsignatur. Kombinera Eau de Toilette Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca med doften Bergamote Calabria eller Pera Granita, och spraya dem lätt på huden tillsammans.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Citron, Gröna noter
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Mynta, Cyklamen, Liljekonvalj
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Grönt te
Doftkategori
citrus, aromatisk, grön

Om märket GUERLAIN

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.

Recensioner GUERLAIN Aqua Allegoria Herba Fresca