GUERLAIN Habit RougeEau de Parfum för män

GUERLAIN Habit Rouge Eau de Parfum för män
GUERLAIN Habit Rouge Eau de Parfum för män
100 ml

Kod: GUR0576 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Bevaka tillgängligheten av varor

Vi meddelar dig gärna via e-post när varorna finns i lager. Naturligtvis är det upp till dig om du vill använda erbjudandet.

Genom denna sändning godkänner du e-post bearbetning för att informeras av Notino s.r.o. om tillgängligheten för en viss produkt. Du har rätt att återkalla ditt samtycke. Läs mer på integritetspolicy.

Parfym beskrivning GUERLAIN Habit Rouge
Komposition

Vara inte rädd för att bli förälskad i denna doft, som återspeglar en man fast besluten att helt och hållet visa mod i allt han gör. Guerlain Habit Rouge är en Eau de Parfum som har gett män den berömda, oerhört förtrollande, franska charmen sedan 1965. Upplev även du den frihet som en elegant livsstil alltid medför.

  • en sensuell, orientalisk, träig doft med lädernoter
  • sätter pricken över i:et vad gäller en elegant stil
  • framhäver bärarens dynamiska sida

Doftens komposition
I doftens inledning känner du en unik blandning av citrusnoter av bergamott och citron. Därefter förtrollas dina sinnen av kryddiga och träiga orientaliska essenser, som oväntat framhävs av söt neroli och mystisk jasmin. Det är just de sensuella ackorden av läder och agarträ, förföriskt kompletterade av söt vanilj och exotisk patchouli, som ger doften en lång och långsam efterklang.

Doftens historia
Doften Guerlain Habit Rouge lanserades 1965 som den absolut första orientaliska parfymen för män någonsin. Parfymören Jean-Paul Guerlain skapade den för att hylla hans favorithästsporter – distansritt och dressyr. Hans förebild är en modig och självsäker ryttare, som perfekt uppfattar sina instinkter och kan hantera sina känslor. Den röda färgen på flakongen representerar traditionella ridjackor.

Komposition

Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Neroli, Jasmin, Trä-toner , Kryddor
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Patchouli, Läder, Vanilj, Agarträ
Doftkategori
orientalisk, träig

Om märket GUERLAIN

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.

Recensioner GUERLAIN Habit Rouge