GUERLAIN La Petite Robe Noire Eau de Toilette för Kvinnor

GUERLAIN La Petite Robe Noire Eau de Toilette för Kvinnor
GUERLAIN La Petite Robe Noire Eau de Toilette för Kvinnor
100 ml
850,00kr

Kod: GUR0593 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2021-03-11
UPS Air Mail
måndag 2021-03-08

Parfym beskrivning GUERLAIN La Petite Robe Noire
Komposition

Låt dig omfamnas av en aura av förförisk elegans, precis som när du tar på dig den lilla svarta, utan axelband. Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe är en delikat och elegant Eau de Toilette för kvinnor som smeker din hud med en tidlös magi av en aftonklänning.

  • en fräsch, blommig doft med citrus
  • skapades av Thierry Wasser
  • i en vacker flakong med ett motiv av en cocktailklänning

Doftens komposition
Blandning av jasmin och ros, åtföljda av färska citrusfrukter, är det första som drar dig in i denna doftkomposition. Därefter utvecklas känsliga ackord av körsbär, äpple och svarta vinbär. Den rena doften av vit ambra, vit mysk och patchouli smälter samman i en förtrollande kombination, som håller dig sällskap tills doften klingar ut helt och hållet.

Doftens historia
Doften Ma Robe tillhör kollektionen La Petite Robe Noire där den avslöjar en mer sprudlande och sorglös sida, som återspeglas både i dess fräscha doftkomposition och dess flakong. I bakgrunden av den ikoniska, hjärtformade flakongen hittar man en teckning av en svart cocktailklänning som lyser genom flakongens ljusrosa glas.

Klänningens axelbandslösa snitt antyder doftens friska karaktär, och den fluffiga kjolen antyder att doften sprider sig vackert när du snurrar i dansens virvel. Doften Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe förtrollar allas sinnen som luktar på den.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Jasmin, Ros, Gröna noter
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Äpple, Svarta vinbär, Körsbär, Appelsinblomma
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Vit mysk, Vit bärnsten, Patchouli
Doftkategori
blommig

Om märket GUERLAIN

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.

Recensioner GUERLAIN La Petite Robe Noire