GUERLAIN Les Absolus d'Orient Encens MythiqueEau de Parfum Unisex

GUERLAIN Les Absolus d'Orient Encens Mythique Eau de Parfum Unisex
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Encens Mythique Eau de Parfum Unisex
125 ml

Kod: GUR13180 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Bevaka tillgängligheten av varor

Vi meddelar dig gärna via e-post när varorna finns i lager. Naturligtvis är det upp till dig om du vill använda erbjudandet.

Genom denna sändning godkänner du e-post bearbetning för att informeras av Notino s.r.o. om tillgängligheten för en viss produkt. Du har rätt att återkalla ditt samtycke. Läs mer på integritetspolicy.
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!

Parfym beskrivning GUERLAIN Les Absolus d'Orient Encens Mythique
Komposition

Upptäck fascinerande orientaliska länder och deras mest värdefulla hemligheter i form av sällsynt ambra, trä och kryddor. Guerlain Les Absolus d'Orient Encens Mythique är en unisex Eau de Parfum som innehåller Orientens magi. Den omfamnar dig i en slöja av mystiska dofter full av gudomliga känslor.

  • en unisex, orientalisk doft med mysk, som passar både män och kvinnor
  • innehåller en sällsynt äkta ambra från Nya Zeeland
  • doftkompositionen skapades av Thierry Wasser

Doftens sammansättning
Först muntras du upp av ros, saffran och aldehyder. Därefter träder nypon, vetiver och patchouli fram. Basnoter av denna doftkomposition, som håller längst på huden, präglas av varma träiga toner, rökelse och sällsynt, äkta ambra.

Doftens historia
Guerlain Les Absolus d'Orient Encens Mythique är en varm doft som gömmer de orientaliska ländernas styrka och skönhet. Den tillhör Les Absolus d'Orient-kollektionen, som uppstod ur en önskan att hitta naturliga ingredienser av högsta kvalitet. Dess doftkomposition skapades av den berömda parfymören Thierry Wasser. Doften innehåller en av de lyxigaste ingredienserna någonsin – en sällsynt äkta ambra från Nya Zeeland, som gör doften djup och söt.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Saffran, Aldehyder, Ros
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Vetiver, Patchouli, Bär
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Ambergris, Rökelse, Trä-toner
Doftkategori
orientalisk, mysk

Om märket GUERLAIN

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.

Recensioner GUERLAIN Les Absolus d'Orient Encens Mythique