GUERLAIN Les Absolus d'Orient Oud EssentielEau de Parfum Unisex

GUERLAIN Les Absolus d'Orient Oud Essentiel Eau de Parfum Unisex
GUERLAIN Les Absolus d'Orient Oud Essentiel Eau de Parfum Unisex
125 ml

Kod: GUR2904 | Denna varan är för närvarande inte tillgänglig.

Bevaka tillgängligheten av varor

Vi meddelar dig gärna via e-post när varorna finns i lager. Naturligtvis är det upp till dig om du vill använda erbjudandet.

Genom denna sändning godkänner du e-post bearbetning för att informeras av Notino s.r.o. om tillgängligheten för en viss produkt. Du har rätt att återkalla ditt samtycke. Läs mer på integritetspolicy.
En present till dig
Du får en gratis handrengörande gel 125 ml när du handlar över 500 kr.
En present till dig
En present till dig
En present till dig
En present till dig

Parfym beskrivning GUERLAIN Les Absolus d'Orient Oud Essentiel
Komposition

Karismatisk, förförisk och oförglömlig. Just sådan är Guerlain Les Absolus d’Orient Oud Essentiel, en unisex Eau de Parfum som är en hyllning till den unika aromen av oud – ett sällsynt träslag vars doft genast för dig till Fjärran Östern.

  • en läderaktig och träig doft
  • en unisexdoft – för både män och kvinnor
  • inspirerad av Fjärran Östern

Doftens komposition
Doftens inledning smeker dina sinnen med en doft av pelargoner och sällsynt saffran. I hjärtat träder agar- och cederträ fram tillsammans med bulgariska rosor. Doftens grund, som dröjer sig kvar på huden längst, bjuder på en doft av läder, rökelse och guajakträ.

Doftens historia
Guerlain Oud Essentiel är en Eau de Parfum som lanserades 2017 och är en del av kollektionen Les Absolus d'Orient, som bygger på förstklassiga naturliga ingredienser. Alla dofter i denna kollektion är inspirerade av Fjärran Östern, vilket de lyxiga flakongerna återspeglar. Doftkompositionen skapades av den begåvade parfymören Thierry Wasser.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Saffran, Pelargon
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Ros, Cederträ, Agarträ
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Läder, Guaiac-träd, Rökelse
Doftkategori
läder, träig

Om märket GUERLAIN

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.

Recensioner GUERLAIN Les Absolus d'Orient Oud Essentiel